Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sağol tatlım....inşallahhhh canımmmm gönülden diliyorum, rabbim sana da nasip eder inşallah. gökçe hanım artık daha hızlı yol alsın dimi amaaa 🙂
ooo iyi hadi ilaçlar işe yaramış demek. allah önce sağlık versin canım benim, sonra da bebiş inşallah.

canım benm çok geçmiş olssun mevlam acil şifalar versin hemen arkasındanda bebişini versin hep mutlu ol inşşş aminnnnn sonrada mmeleğin seninde başinı ağrıtsın sabahlara kadar uyutmasın seni dua mı ettim bedduamı belli değil neyse

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benimde bebişimi sağlıcakla kucağima versinn hemende kendimede dua ediyom az diğilim ben haa

İnşaALLAH hamilesindir canım bizleri haberdar et inşaALLAh hamişsindir de bizlere de belirtilerinle ipuçları verirsin🙁

İnşaALLAH hamilesindir canım bizleri haberdar et inşaALLAh hamişsindir de bizlere de belirtilerinle ipuçları verirsin🙁

anaaaa nediycemi bilemedim ben şimdi allah gönlüne göre versin tatlım ama ben çok sevindimm yaaa

Kızlar bende ne diycemi bilemedim, sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım, bakalım yarın testi tekrar yapıcam kırmızı kartı yemezsem tabiki sabaha kadar, kasık ağrılarım var, batmalar allahtan hayırlısı ne diyeyim ki 🙂 ilaçlarımıda içmeyeyim bari bugün sabah evde unutmuşum ilacın birini buda Allahtan mı acaba 🙂