Ayy kıyamam çok geçmiş olsun tatlım yaaa, ahh keşke bizimkide gelsede benimde başım bundan dolayı ağrısa 🙂
Midem daha iyi ama tedavi daha bitmedi antibiyotik alıyorum, sanırım bu gecikmeleri de o yapıyor.
sağol tatlım....inşallahhhh canımmmm gönülden diliyorum, rabbim sana da nasip eder inşallah. gökçe hanım artık daha hızlı yol alsın dimi amaaa 🙂
ooo iyi hadi ilaçlar işe yaramış demek. allah önce sağlık versin canım benim, sonra da bebiş inşallah.
Ayy kıyamam çok geçmiş olsun tatlım yaaa, ahh keşke bizimkide gelsede benimde başım bundan dolayı ağrısa 🙂
Midem daha iyi ama tedavi daha bitmedi antibiyotik alıyorum, sanırım bu gecikmeleri de o yapıyor.
canım benm çok geçmiş olssun mevlam acil şifalar versin hemen arkasındanda bebişini versin hep mutlu ol inşşş aminnnnn sonrada mmeleğin seninde başinı ağrıtsın sabahlara kadar uyutmasın seni dua mı ettim bedduamı belli değil neyse
sağol tatlım....inşallahhhh canımmmm gönülden diliyorum, rabbim sana da nasip eder inşallah. gökçe hanım artık daha hızlı yol alsın dimi amaaa 🙂
ooo iyi hadi ilaçlar işe yaramış demek. allah önce sağlık versin canım benim, sonra da bebiş inşallah.
Kızlar bende ne diycemi bilemedim, sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım, bakalım yarın testi tekrar yapıcam kırmızı kartı yemezsem tabiki sabaha kadar, kasık ağrılarım var, batmalar allahtan hayırlısı ne diyeyim ki 🙂 ilaçlarımıda içmeyeyim bari bugün sabah evde unutmuşum ilacın birini buda Allahtan mı acaba 🙂