Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oyyy oyyy çakır gözlümün güzel annesi gelmiş iyiyiz tatlım sen nasılsın kaymaklı kadayıfım nasıl keyfi yerindemi

🙂 ben de iyiyim çok şükür ama senin kadayıfın bugün pek keyfi yok. sabahtan beri uyuyamıyor mama yiyemiyordu doğru düzgün. az önce uyudu nihayet.
arada huysuzluğu tutuyor işte 🙂

sen nasılsın bebiş nasıl canım

🙂 ben de iyiyim çok şükür ama senin kadayıfın bugün pek keyfi yok. sabahtan beri uyuyamıyor mama yiyemiyordu doğru düzgün. az önce uyudu nihayet.
arada huysuzluğu tutuyor işte 🙂

sen nasılsın bebiş nasıl canım

oyyy kıyamam cennet kokulu mun keyfi niye yokki arada yaparlar öyle annesi büyüyolar ya nazlı çiçekler hasta falan diğildir inş güzelim
ikinizde hep iyi olun canım

bizde iyiyiz canım yatıp dinleniyoruz işde

Son düzenleme:
oyyy kıyamam cennet kokulu mun keyfi niye yokki arada yaparlar öyle annesi büyüyolar ya nazlı çiçekler hasta falan diğildir inş güzelim
ikinizde hep iyi olun canım

ah bilsem niye...
evet arada oluyor işte. dilinde belki pamukçuk olmuştur diye aklıma geldi, uyanınca temizleyeyim. sorma hem de ne nazlıııııı ağlaması bile naz akıyor 🙂 sanırım hasta değil, uykuya da bunalmıştı. uyanınca düzelir inşallah. valla mızırtısından başım ağrıdı 🙂
sağol tatlım inşallah allah hepimize sağlık versin

ah bilsem niye...
evet arada oluyor işte. dilinde belki pamukçuk olmuştur diye aklıma geldi, uyanınca temizleyeyim. sorma hem de ne nazlıııııı ağlaması bile naz akıyor 🙂 sanırım hasta değil, uykuya da bunalmıştı. uyanınca düzelir inşallah. valla mızırtısından başım ağrıdı 🙂
sağol tatlım inşallah allah hepimize sağlık versin

olabilir canım bak sen bir oyyyy yerim ben onun nazını inş düzelir meleğim bebek işde saği solu belli olmuyo biyeri falan ağrımasında gerisi önemli diğil ee nede olsa kız nazlı olcak tabi

aminnn canımmm benimm

Geri