Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

cok güzel gecti yaaa amcalarimi halami teyzemi hepzini gördüm, bide kocamin sülalesi var tabii.... Havada cok güzeldi... sayili gün geldi gecti..

ne güzellllll sevindim senin adına...

çok istiyorum zaten girmeyi aklım sizlerde oluyo takip ettiğimden beri kaç kişi hamile kaldı çok mutlu oldum sizlerle birlikte

çok teşekkürler, burası gerçekten aile gibi... o yüzden alışkanlık yapıyor 🙂

tam zamanı olacak 12. hafta.ben de o hafta istiyordum.ama anneme gideceğim için 11. hafta yapacam.o yüzden sordum o gün 10+ 3 mü 10+5 mi olacak acaba diye.5 olursa 12.haftaya daha yakın olur

evet hepiniz çok sıcak insanlarsınız pembe dizi gibi takip ettim sizleri en başından itibarende okudum tüm yazdıklarınızı sen hamilesin galiba

hımmm anladımmm sen önce misafir olmuşsun... iyice gözlemledikten sonra burayı sevip üye olmuşsun 🙂 evet canım hamileyim.
sen bebek düşünüyor musun anlatsana kendini?

oooooooooooooo bu ne kalabalık böleeeee
kızlarr yaa beni tanıyamıyonuz ben nur85😀
ismimi değiştirdim
burada bugün ovulasyon testindeki koyu çizgilerden sonraki 14.günüm ama o testlere inanmıyorum çünkü 21.günmüde tekrar koyu çıkmıştı.neyse işte regl ağrılarımda başladı hayırlısı olsunnn artık napiim yine olmadı gibi 1 yılım bitti kızlar yaaa hiç olmıcakmıııııı acaba diyorum bazen sonrada Rabbim ne yazmışsa o olurr diyorum hayırlıs artıkk