Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ne güzel anlattın kııı vallahı şimdi benim bu gün olmuşsa tutunma günümü yumurcagın inşallah vardır ama ben bu gün kendimi gayet iyi hissediyorum düne kadar karnım cok şişti bu gün oda indi yada adet olucam belirtisi bu şişlik gitti oturamıyordum okadar şişmiştim

şehnazım yanlışın var 4 veya 5 gün sürüyor rahme geçip yerleşmesi.sonra hormonu salgılamaya başlıyor.birkaç gün sonra kanda beliriyor canım

Canim,ben senin profiline mi yoksa özeline mi mesaj birakmistim?Hic hatirlamiyorum🙂Su hastane isleri iyice aklimi aldi basimdan.
O kiz senin msn ini biliyormuydu?Buradaki özeline yada profiline yazamiyor sanirim.Ne yazmis ki,cok merak ettim🙂Ama istersen buraya degilde özelime yada profilime yaz.Buranin kurallarini cigneyipte atimayalim sonra🙂Bu arada tatli tarifi verecektin bana.Unuttugumu sanma🙂Bekliyorum canim...

MERYEM ve MRS.M topiğimizin hamiş melekleri sizler nasılsınız bakemmmmm?????
Bebişleriniz,kuzucuklarınız büyüyo mu?annişlerini üzmüyolar demi???
:salıncak::salıncak::salıncak:😱rkide:😱rkide:😱rkide:

yumurta 14 15. gün çatlarsa 20 gün sonra tutunursa eder 35 gün 5 gün sonra kanda çıktı diyelim eder 40 gün idrarda çıkana kadar 45 50 günü bulur bu durumda şehnazım ki öyle olmaz.bi de canım sen evlat edinmeyi mi düşünüyordun?benim hep hayalimdi bu