Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sağlıklıyım ve kocamlayım....
çok şükür.

ama beynim güzel şeyler düşünmemi istemiyor. bağırmak, hatta böğürmek istiyorum🙂

kızlar hepiniz böyle burdayken kalmak güzel olurdu ama çıkma vaktim geldi .yine görüşürüz.

aynen ya.bazen kasıklarım ağrıyor amaaan diyorum psikolojik..bazen midem bulanıyor amaan her zaman bulanıyordu diyorum🙂dalga geçmeye başladım artık.delirmeden gelse iyi olur :bebeğim:
kesınlıkle psıkolojık....gecen hafta hala olacagımı ögrendım....gelınımız soyledı bana gunum gectı dıye,kac gun dedım 3 gun dedı...akıntın varmı ne renk katı mı sıvımı dedım soyledı allah dedım var bısey...hemen test yaptırttım ve sonuc pozıtıf cıktı.......darısı sızlerın basına ınsallah.....gununuz gelsın onemlı olan bundan sonrası...bu donemlerı yasamıs bırı olarak soyleyecegım tek sey bu canım......

sağlıklıyım ve kocamlayım....
çok şükür.

ama beynim güzel şeyler düşünmemi istemiyor. bağırmak, hatta böğürmek istiyorum🙂
madem oyle agla canım....eger rahatlatacaksa agla derım......
o seytanı da kov aklından olurmu?hayatta hersey bızım ıcın....onemlı olan saglık ve sevdıklerımızın hayatımızda olması ınan zaman gecıyor.....elımızdekılere mutlu olmazsak dıger bekledıklerımız gelır mı bıze???????soyle bakayım.........

kızlar hepiniz böyle burdayken kalmak güzel olurdu ama çıkma vaktim geldi .yine görüşürüz.

benim de çıkma vaktim yaklaştı. anca toparlanırım...

herşeyin hayırlısı canım.
sen ne kadar kendini parçalarsan parçala iş olacağına varıyor.
sabretmekten başka birşey gelmiyor elden🙁

ayrıca tebrik ederim taze halamızı🙂 Allah tamamına erdirsin inşallah canım.

hakkatten öyle.
içimdeki şeytanan alatmaya başlayıp sakinleşmeliyim🙂

canım ben de çıkıyorum.

iyi akşamlar🙂

aynen oyle canım.....bosver uzme kendını hıcbısey ıcın..
tesekkur ederım....darısı senın basına canım ınsallah......
gorusuruz canım bende cıkıyorum.....hoscakal.....bırdahakıne ıyı ol olurmu?bak yoksam hıcccccc konusmam senınleeeeeeeeee.......

oyyyy ben sizi çok özlemişim yaaaa
sanki aylardır görüşmedik gibi geliyor🙂

biz de seni çokkkk özledik 🙂
valla bana da 🙂 naber canım

selam canım benden ıyılık senden naber?

sağol tatlımmm benden de iyilik çok şükür.... tel geldi cevaplarınızı geciktirdim özürrr 🙂

bak böyle toplanınca ne güzel oluyor.

evet yaaa 🙂