Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

deme öyle deme deme 🙂
(fatmagül dizisinde fatma gülün abisi varya oda böyle diyorya hani. o geldi aklıma🙂

kız valla psikolojimiz bozuldu.delirmeden gelse şu bebişler🙂rüyalar mide bulantılarımız karın ağrılarımız hep psikoljik.mesela geçen gün kuzenim hamile 4 aylık.sürekli midesi bulanıyor ve hala birşey yiyemiyor.ona sordum önceden belirtin varmıydı nasıl anladın dedim.bi belirti yoktu herşeyden yiyordum normaldi dedi.sadece günüm geçti şüphelendim test yaptım dedi.takip etmiyorya tutanınki tutuyor işte.ama hamile kaldığımı öğrenince baş dönmesi başladı bende midem bulandı diyor🙂 psikolojik işte.
ulen ne rahat ya.bi biz yemişiz kafayı..🙂

ben hiç izlemedim o diziyi...

evet canım hepsi psikolojik. benim de eskiden tüm belirtileri yaşadığım dönemler oldu.
ama artık alıştım. hatta kaşarlandım🙂 eee 2 yıl 4 ay oldu yani. daha da mı olsun🙂
hiç bir belirti hissetmiyorum.

ben hiç izlemedim o diziyi...

evet canım hepsi psikolojik. benim de eskiden tüm belirtileri yaşadığım dönemler oldu.
ama artık alıştım. hatta kaşarlandım🙂 eee 2 yıl 4 ay oldu yani. daha da mı olsun🙂
hiç bir belirti hissetmiyorum.

aynen ya.bazen kasıklarım ağrıyor amaaan diyorum psikolojik..bazen midem bulanıyor amaan her zaman bulanıyordu diyorum🙂dalga geçmeye başladım artık.delirmeden gelse iyi olur :bebeğim:

şimdi bide bayram arası olacak.

yaa ben çok kötüyüm.
baya bi bunaldım.

napcam?
sımdı sabırlım pskılogun olarak sana sunu demek ısterım kı herkesın hayatının bellı donemlerınde bu buhranlı zamanları olabılıyor🙂
sabret ve hayatı akısına bırak,kafana bısey takma hayatta senın ıcın suan ne guzelse onunla ılgılen...... tamam mı sekerım:ıslık:

Geri