Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

delüüüüüüüüüüü🙂
he kız depresyondayım galiba...

aslında evet. herşeyin altında yatan sebep bu ne yazık ki🙁
ama gelmiyor🙁

kimbilir belkide daha çok psikolojimiz bozulur bizim.aman onu yapmıyım bunu yaparsam nolur.evhamlıyızya psikolojimiz bozulmaya hazırya 🙂

iyiyim işte grip oldum sanırsam.hayır olsun şekerim.ama psikolojimiz bozuldu valla.
bende gördüm rüya.hamileymişim.hemde doğum yaklaşmış sezeryan diyorlar.ama biraz sancıyı bekleyelim olmazsa sezeryana alırız diyor doktor.ama doktorda muyene gibi hastane değil.bitane sedye var.kuzenim elimden tutmuş götürüyordu.korkarak uyandım bende.

bu gidişle ancak rüyamızda görücez zaten🙂

selam kızlarrrr......
lalezarım nasıl oldun?
sabırlımmmm hayırlara gelsın rüyan ınsallah....
selam gulker nasılsın?

ooo hoşgeldin datlum gıymatlum🙂 nasılsın bakiym.

ohh ne güzel. kolay gelsin🙂

kızlarrr bende hamıle kalmadan önce bebeklı bır ruya gormustummmm allah hayırlara getırsın ınsallahhhh ruyalarınızı......

kıs dur, umutlanıp ta havaya girmeyelim🙂

Benim çıkma vaktim gelmiş bile, hadi hepinizi çok öptüm tatlılarım iyi akşaklar hepinize...

güle güle canım. yarın görüşürük inşallah

bu gidişle ancak rüyamızda görücez zaten🙂

deme öyle deme deme 🙂
(fatmagül dizisinde fatma gülün abisi varya oda böyle diyorya hani. o geldi aklıma🙂

kız valla psikolojimiz bozuldu.delirmeden gelse şu bebişler🙂rüyalar mide bulantılarımız karın ağrılarımız hep psikoljik.mesela geçen gün kuzenim hamile 4 aylık.sürekli midesi bulanıyor ve hala birşey yiyemiyor.ona sordum önceden belirtin varmıydı nasıl anladın dedim.bi belirti yoktu herşeyden yiyordum normaldi dedi.sadece günüm geçti şüphelendim test yaptım dedi.takip etmiyorya tutanınki tutuyor işte.ama hamile kaldığımı öğrenince baş dönmesi başladı bende midem bulandı diyor🙂 psikolojik işte.
ulen ne rahat ya.bi biz yemişiz kafayı..🙂

Geri