gözlerimi kapatıp biran senı dusundum hiç gitmemiş gibisin hayla orda duruyorsun dağarcığım seni silmemiş bilesin haydi gel <LINKZ id=linkz4><NOBR target="blank" Lrvci="linkzHighlighted_4144">anneye</NOBR></LINKZ> seni inan çok özledim
biliyorum sabır sabır sabır sabır taşı oldum seni bekliyorum birgün tutunacaksın <LINKZ id=linkz1>guçlü</LINKZ> kollarınla ben herzaman hazırım bekliyorum haydi gel anneye seni çok özlüyorum
boğazıma düğümlenir acı olur yutamam, sensiz bir boşluktayım inanki dayanamam birgün geleceksin sabır sabır sabır sabır taşı oldum seni bekliyorum haydi tutun yavrum seni çok istiyorum...
canım Rabbim neyler neylerse güzel eyler ...Sanada en kısa zamanda bebeğini gönderecektir buna inanıyorum ve seni sevdiğimide unutma hep yanındayım canım 🙂
kesinlikle öyle canım rabbim büyüktür üzüldüğümüz gbi mutluda olcaz rabbimin sayesinde inş ikimiz aynı anda hamiş kalırım gecenki dediğin gibi belirtileri söyleriz birbirimize bende seni ve tüm arkadaşlarımmmmmm kocamannnnnnnnn seviyorum bende herzamn senin yanındayım hayatım sende sakın unutma
ya kızlar sizi yakın gördüğüm için paylaşıyorum.benim bu aralar çok akıntım var.hasta olucakmış gibi geliyor gidiyorum bişiy yok.dahada 10 gün falan var.niye acaba.sizede oluyormu.
selam kızlar GİZEMLİ COK UZULDUM CANIM İNŞALLAH BİRDAHA YAŞAMASIN BU DÜŞÜK OLAYINI KUCUK MELEĞIN GELİP SENİ SIMSIKI TUTAR İNŞALLAH GIZEMLİ KUŞUM HERHANGI BIR AĞIR İŞMI YAPTIN HER ŞEY YOLUNDA DIYORDUN CANIM
Kızlar ben bu dk sınır oluyorum bana yıne kılomen verdı bunu kullan sonra iğneye gecelım dedi kılomen cevap vermıyor dıyorum anlamıyorla 5 aydır hep anyı ilac dk değiştirıyom yıne aynı usandım artık neyse hayırlısı bakalım doğum gunumu kutlayan arkadaşlara teşekkur edrım canlarım ıyı varsınız