Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gözlerimi kapatıp biran senı dusundum
hiç gitmemiş gibisin hayla orda duruyorsun
dağarcığım seni silmemiş bilesin
haydi gel <LINKZ id=linkz4><NOBR target="blank" Lrvci="linkzHighlighted_4144">anneye</NOBR></LINKZ> seni inan çok özledim

biliyorum sabır sabır sabır
sabır taşı oldum seni bekliyorum
birgün tutunacaksın <LINKZ id=linkz1>guçlü</LINKZ> kollarınla
ben herzaman hazırım bekliyorum
haydi gel anneye seni çok özlüyorum

boğazıma düğümlenir
acı olur yutamam,
sensiz bir boşluktayım
inanki dayanamam
birgün geleceksin sabır sabır sabır
sabır taşı oldum seni bekliyorum
haydi tutun yavrum
seni çok istiyorum... :uhu: :uhu:

uyyy kıyamam ben sana....

canım Rabbim neyler neylerse güzel eyler ...Sanada en kısa zamanda bebeğini gönderecektir buna inanıyorum ve seni sevdiğimide unutma hep yanındayım canım 🙂

kesinlikle öyle canım rabbim büyüktür üzüldüğümüz gbi mutluda olcaz rabbimin sayesinde inş ikimiz aynı anda hamiş kalırım gecenki dediğin gibi belirtileri söyleriz birbirimize bende seni ve tüm arkadaşlarımmmmmm kocamannnnnnnnn seviyorum bende herzamn senin yanındayım hayatım sende sakın unutma

selam kızlar GİZEMLİ COK UZULDUM CANIM İNŞALLAH BİRDAHA YAŞAMASIN BU DÜŞÜK OLAYINI KUCUK MELEĞIN GELİP SENİ SIMSIKI TUTAR İNŞALLAH GIZEMLİ KUŞUM HERHANGI BIR AĞIR İŞMI YAPTIN HER ŞEY YOLUNDA DIYORDUN CANIM

Kızlar ben bu dk sınır oluyorum bana yıne kılomen verdı bunu kullan sonra iğneye gecelım dedi kılomen cevap vermıyor dıyorum anlamıyorla 5 aydır hep anyı ilac dk değiştirıyom yıne aynı usandım artık neyse hayırlısı bakalım doğum gunumu kutlayan arkadaşlara teşekkur edrım canlarım ıyı varsınız:ar4fd::ar4fd::ar4fd::ar4fd::ar4fd:

Geri