Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

cok buyuk gecmiş olsun gizemli cok uzuldum gercektenn
eşimin kuzenide cok düşük yaptı suan hamıle 7,5 aylık ve hastanede doktorların kontrolu altında 7,5 aydır ve dogurana kadarda hastanede kalcak daha bebegının cınsıyetını bıle ogrenememişşş

inş tez zamanda kavuşursun melegine cnm

teşekkür ederim gülüm hayırlısı diyoruz eşimle yapcak bişey yok nasip değilmiş kaderimizde yaşancaksa mani olamayız inş ayyüzlüm inşşşşşşşşşşşş

gözlerimi kapatıp biran senı dusundum
hiç gitmemiş gibisin hayla orda duruyorsun
dağarcığım seni silmemiş bilesin
haydi gel <LINKZ id=linkz4><NOBR Lrvci="linkzHighlighted_4144" target="blank">anneye</NOBR></LINKZ> seni inan çok özledim

biliyorum sabır sabır sabır
sabır taşı oldum seni bekliyorum
birgün tutunacaksın <LINKZ id=linkz1>guçlü</LINKZ> kollarınla
ben herzaman hazırım bekliyorum
haydi gel anneye seni çok özlüyorum

boğazıma düğümlenir
acı olur yutamam,
sensiz bir boşluktayım
inanki dayanamam
birgün geleceksin sabır sabır sabır
haydi tutun yavrum
seni çok istiyorum... :uhu: :uhu:

haydi gel <LINKZ id=linkz4><NOBR target="blank" Lrvci="linkzHighlighted_4144">anneye</NOBR></LINKZ> seni inan çok özledim

boğazıma düğümlenir
acı olur yutamam,
sensiz bir boşluktayım
inanki dayanamam
haydi tutun yavrum
canım Rabbim neyler neylerse güzel eyler ...Sanada en kısa zamanda bebeğini gönderecektir buna inanıyorum ve seni sevdiğimide unutma hep yanındayım canım 🙂

:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:
Cey82.................................2 Kasım
Lalezar............................... 4 Kasım

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Gülker................................14 Kasım
Dentnurse............................17 Kasım
Sabırsızım............................19 Kasım
Ayşegül87............................19 Kasım
Şimall................................ 20 Kasım
Sılam_nisa............................21 Kasım
Gökkuşağı.............................24 Kasım
Dilara1................................26 Kasim
Semre.................................28 Kasım
Pirenses...............................29 Kasım

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

KASIM ANNE ADAYLARI

ya kızlar sizi yakın gördüğüm için paylaşıyorum.benim bu aralar çok akıntım var.hasta olucakmış gibi geliyor gidiyorum bişiy yok.dahada 10 gün falan var.niye acaba.sizede oluyormu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
haydi gel <LINKZ id=linkz4><NOBR Lrvci="linkzHighlighted_4144" target="blank">anneye</NOBR></LINKZ> seni inan çok özledim

boğazıma düğümlenir
acı olur yutamam,
sensiz bir boşluktayım
inanki dayanamam
haydi tutun yavrum
Cok duygusal bir siir olmus canim... insallah sabrinin sonucunuda alicaksin en kisa zamanda.

Geri