Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

laracım,gozunuzaydın,ınsallah sorunsuz bır hamılleıkten sonra saglıkla mutlulukla kucagına alırsın canım......tebrık ederım.....

Laracımmmmmm

gözünüz aydınnnnnnn, çok sevindim canım...

Tebrik ederim.
Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip eder inşallah ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım.

gunaydin melekler nasilsiniz bakalim. Laracim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Pirenses canim dogumgunun kutlu olsun. Insallah bu ay sana ugurlu gelir

laracım cok sevindim gözün aydın inş sorunsuz bir hamilelik gecirirsin ve meleğini saglıcakla kucagına alırsın.allah analı babalı büyütsün

Kizlar,az önce yazdiklarima sizlerde dahilsiniz🙂

Gizemlim,sana cok üzüldüm gülüm.Allahim sabirlar versin ve bir daha böyle aci yasatmasin insallah.Bende cok korkuyorum.Bugün keseyi gördüm.Iki hafta sonra kalp atisi icin randevum var ama kalp atisini görmek nasip olacakmi hic bilemiyorum.Umut ve cok büyük korkular arasinda gidip geliyorum.Son hamileliklerim kalp atisini görmek nasip olmadan sonlanmisti.Insallah bu öyle olmaz.Dualarinizda unutmayin canlarim.Hepinizi öpüyorum...

Sakin aklina kotu seyler getirip kendini huzursuz etme canim.bu sadce bebegine zarar verir. 2 hafta sonra kalbi insallah 9 ay sonrada yuzunu gorursun saglikla

inş canım destegin için sanada çok ama çok teşekkür ederim.Sakın korkma oh ne güzel kesenide gördün ve allahın izniyle kalp atışlarınıda duycan ve en sonunda yavrunu sag salim kucagına alcan inş ama çokkkk sevindim senin adına inan okadar mutsuzdum ve çok sevdiğim arkadaşımsın senin haberinle mutlu oldum aklına kötü şeyler getirme hep pozitif düşün dualarım seninle canım çok öptüm kendine ve bebişe çok dikkat et canım

selam kizlar..... silam cnm eski listeyi bulmussun ay nasil duygulandim cok iyi ettin cnm valla eski günler geldi aklima
evet gülyüzlüm bende şöyle bir bakayım geçmişe dedim görünce
nekadar çok hamişimiz olmuş dedim
bende çok duygulandım 🙂

insanı en kolay ağlatan sevgilidir,en kolay aldatanda dostlarıdır.aslında hiç kimseye güvenme...gülün gölgesi bile siyahtır.
güzel söz değil mi?bugün çok iyi idrak ettim bu sözü...
canım bu söz yaşananlarla anlam kazanır umarım çok yara almamıştır kalbin 🙂
canım bak çok güzel bir uğraş olmuş senin için sevindim iyi olmana hep mutlu ol canım 🙂
canımmmm çok şükür elbette bizlerde dilediğin gibi hamiş olucaz ve burada göbek yarıştırıcaz 😀 Hayırlısıyla bebeğini büyütüp sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah 🙂
ay bende ccoook şişko hissediyorum kendımı belim agrıyo bugun
siz tatlı hamişlersiniz şişko değilsiniz