Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker................................14 Kasım Dentnurse............................17 Kasım Sabırsızım............................19 Kasım Ayşegül87............................19 Kasım Şimall................................ 20 Kasım Sılam_nisa............................21 Kasım Gökkuşağı.............................24 Kasım Semre.................................28 Kasım Pirenses...............................29 Kasım
2010 ANNE ADAYLARI
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm............................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
canim beniiiimmmmm laracimmmm... gülümm. seni de burda hamis listesinde görmek ne güzel yaaa... bak gördünmü diyordun bide bu tasinmanizdan dolayi sasarsin eger hamile kalirsan... cok paket ve yük falan tasimistin diye... ama Rabbim kismet ettiyse oluyor iste....Rabbim oglusun icin en cok kucagina almayi nasip etsin söyle tatli bir fistigi... 🙂
gunaydin melekler nasilsiniz bakalim. Laracim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Pirenses canim dogumgunun kutlu olsun. Insallah bu ay sana ugurlu gelir
Gizemlim,sana cok üzüldüm gülüm.Allahim sabirlar versin ve bir daha böyle aci yasatmasin insallah.Bende cok korkuyorum.Bugün keseyi gördüm.Iki hafta sonra kalp atisi icin randevum var ama kalp atisini görmek nasip olacakmi hic bilemiyorum.Umut ve cok büyük korkular arasinda gidip geliyorum.Son hamileliklerim kalp atisini görmek nasip olmadan sonlanmisti.Insallah bu öyle olmaz.Dualarinizda unutmayin canlarim.Hepinizi öpüyorum...
Gizemlim,sana cok üzüldüm gülüm.Allahim sabirlar versin ve bir daha böyle aci yasatmasin insallah.Bende cok korkuyorum.Bugün keseyi gördüm.Iki hafta sonra kalp atisi icin randevum var ama kalp atisini görmek nasip olacakmi hic bilemiyorum.Umut ve cok büyük korkular arasinda gidip geliyorum.Son hamileliklerim kalp atisini görmek nasip olmadan sonlanmisti.Insallah bu öyle olmaz.Dualarinizda unutmayin canlarim.Hepinizi öpüyorum...
Sakin aklina kotu seyler getirip kendini huzursuz etme canim.bu sadce bebegine zarar verir. 2 hafta sonra kalbi insallah 9 ay sonrada yuzunu gorursun saglikla
inş canım destegin için sanada çok ama çok teşekkür ederim.Sakın korkma oh ne güzel kesenide gördün ve allahın izniyle kalp atışlarınıda duycan ve en sonunda yavrunu sag salim kucagına alcan inş ama çokkkk sevindim senin adına inan okadar mutsuzdum ve çok sevdiğim arkadaşımsın senin haberinle mutlu oldum aklına kötü şeyler getirme hep pozitif düşün dualarım seninle canım çok öptüm kendine ve bebişe çok dikkat et canım
insanı en kolay ağlatan sevgilidir,en kolay aldatanda dostlarıdır.aslında hiç kimseye güvenme...gülün gölgesi bile siyahtır.
güzel söz değil mi?bugün çok iyi idrak ettim bu sözü...
Sağol canım daha iyiyim, bugün sabaha karşı deprem odu sallandık biraz korktuk...
Spora başladık eşimle birlikte işte bu akşam yine gidicez, bu hafta 3 gün, bi dahaki hafta 4 gün sonrasında da sınırlama yok istediğimiz kadar gidip gelicez, çok mutlu oldum ama ordan çıkınca kendimi kuş gibi hissettim 🙂
Hepinizin yazilari birden almadigi icin ikiye böleyim bari kizlar🙂Hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim canlarim benim.Allahim bebek isteyenlere en tez zamanda hayirli saglikli hamilelik,hamile olanlarada saglikli bir hamilelikten sonra cok kolay bir dogum diliyorum.Cok duygulandirdiniz beni...Yazilarinizi aglayarak okudum inanin.Bu benim altinci hamileligim ve daha önce hic bir hamileligimde bu kadar cok tebrik edenim ve bu kadar icten tebrik edenim olmamisti.Allahim hepinizi en tez zamanda muradiniza kavustursun.
canımmmm çok şükür elbette bizlerde dilediğin gibi hamiş olucaz ve burada göbek yarıştırıcaz 😀 Hayırlısıyla bebeğini büyütüp sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah 🙂