Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

pirensescim senin durum nasıl? gelişme var mı?
sizler uzun zamandır görünmüyordunuz. halbu ki buraya geçmişsiniz. o yüzden gelişmeleri kaçırdım🙁

hımmm anladım canım.
Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin seninledir.
ben de biraz heyecanlanmaya başladım. aşılama yapıldı ya...
ama hiçbişey hissetmiyorum yaaa🙁
kac gun oldu canım aşılama yapıla ınşallah tutar

sağol canım. h.b.
bende tesadüfen buldum. ama sizleri görünce de acayip mutlu oldum🙂))
bunalıma sokacaktınız beni bea. kayboldu herkes birden bire...

canım son zamanlarda eski yerimizde tatsızlıklar olmaya başlamıştı... saçma sapan tartışmalar vardı. buraya temiz bir sayfa açılmış oldu.

hımmm tamam anladım canım.
sorma canım bugünlerde burası üzüntülü, gerçekten o kadar aile gibi olmuşuz ki resmen içimde bu üzüntüleri hissediyorum 🙁(( evet rabbim yardımcımız olsun ve hepimize gülecek günler göstersin inşallahhhhh.
amin canım inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza verir ve inşallah sizlere de nasip olur.

kızlar bu gun hazıran anne lerı topık var onlara sordum rahım duvarında kalınlaşma nedemek dıye onlarda gebelık olunca oluyormuş bızede doktor ılk başta oyle soyledı yazdılar şımdı bıraz umutlandım bakın şimdı dk bana oyle demıştı

sağol canım inşallah yaaa🙁
bugün 11. gün. eğer klomen hapı ötelemezse 14 Mayıs regli günüm.
hayırlısı bakalım...

canım ben de senin kaç günün kaldı diye merak ediyordum... 4-6 gün var diyebiliriz o zaman. bazen aşılamada regl dönemi gecikebiliyormuş.
allahım inşallah tutmuştur ve mercimeğin göbüşüne yerleşmiştir canım.

aşılamadan önce adetin 5-6-7-8-9. günler klomen ilacı kullanıyorsun ve bana 12. günün gecesi çatlatma iğnesi yapıldı. 14. gün de aşılama işlemi gerçekleşti.

şimdi de beklemedeyiz ama okuduklarıma göre 3 gün kadar adet gecikmesi yapabilirmiş.
ama ben de hiçbir belirti yok yaaaaaaaaaa🙁