Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Boşuna olmas canım, bi dahakine iyi olur 😀

Mrs.mcim h. geldi canım, benim bağlantım malesef yine iğrençleşti yazamıyorum, belki bi dahakine yazana kadar çıkma vaktim gelecek, şimdiden iyi akşamlar diliyorum, bol hamişli bi ay diliyorum, açılış gisemlimden oldu hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn 🙂

canımmmm hoşbulduk, kusura bakmayın nolur... güzel haber alınca sizlere merhaba demeyi bile unuttum 🙂

hımmm tamam canım, iyi akşamlar inşallahhhh ekim listesi dolar taşar AMİNNN.

hoşbulduk tatlım, gelir gelmez beklediğim haberi aldım ve çok mutlu oldum 🙂
inşallah rabbim sizlere de göstersin canımmmm...
zamanı gelince hissedicem, geçen cuma kuran okudum hepinizin adını vererek size dua ettim, inşallah allah kabul eder.

bu arada iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor?

inşallah canım inşallahhhhh bundan sonra artık kendini çok güzel dinlendir tamam mı?
kız senin yazdığını okuyunca kızım tekme attı, sanırım o çoktannn hazır 🙂
bu arada prensesimin talibi de çok yaniiiiii ona göre 🙂

eşim zaten bi ögrensin canım şimdiden bşlar onu yapma sunu yapma 🙂 ederim tabi tatlım etmemmi hiç gelinimmm benim tabi hazır olcak 🙂 aaaa ben alcam o güzelliği olmadı şimdi ay bide kız olurmuş hahahahahahahahaha

hoşbulduk tatlım, gelir gelmez beklediğim haberi aldım ve çok mutlu oldum 🙂
inşallah rabbim sizlere de göstersin canımmmm...
zamanı gelince hissedicem, geçen cuma kuran okudum hepinizin adını vererek size dua ettim, inşallah allah kabul eder.

bu arada iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor?

çok şükür iyiyim canım. işler biraz yoğun bu aralar da pek giremiyorum.
herkezi özledim yaaa.
ayrıca Allah razı olsun canım. kuran okuyup bizleri de unutmamışsın.

Yoooo ama benim geçen ayda 5 gün gecikmişti o yüzden hic heveslenmiyorum...
Hadi iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrr öptüm hepinizi...

güle güle canım.
pek konuşamadık ama başka zaman acısını çıkarırız 🙂

eşim zaten bi ögrensin canım şimdiden bşlar onu yapma sunu yapma 🙂 ederim tabi tatlım etmemmi hiç gelinimmm benim tabi hazır olcak 🙂 aaaa ben alcam o güzelliği olmadı şimdi ay bide kız olurmuş hahahahahahahahaha

ayyyyy bugün sizin evde ne büyük bir heyecan varrrrrrrrr süper yaaa...
benim de eşime haber verdiğim gün aklıma geldi, hem çok şaşkınlık veriyor hem de çoookk duygusalllllll. kız olsun be kardeş olurlar 🙂

benim de eşime haber verdiğim gün aklıma geldi, hem çok şaşkınlık veriyor hem de çoookk duygusalllllll. kız olsun be kardeş olurlar 🙂

ben yerimde duramıyorum canım ilk size haber verdim snra eşim sonra annemlere vercem o iki çizgiyi gördüm ya canım nasıl agladım ya acayp duygulandım eşimin ne yapcagını tahmin bile edemiyorum 🙂 olsunlar bacım ya büyür birlikte ikisi

çok şükür iyiyim canım. işler biraz yoğun bu aralar da pek giremiyorum.
herkezi özledim yaaa.
ayrıca Allah razı olsun canım. kuran okuyup bizleri de unutmamışsın.

iyi olmana sevindim canım... hımmm o zamn kolay gelsin
ben de buraya gelemeyince acayip özlüyorum, bağımlılık yaptı galiba 🙂
ne demek canımcım hiç unutur muyum sizleri

ben yerimde duramıyorum canım ilk size haber verdim snra eşim sonra annemlere vercem o iki çizgiyi gördüm ya canım nasıl agladım ya acayp duygulandım eşimin ne yapcagını tahmin bile edemiyorum 🙂 olsunlar bacım ya büyür birlikte ikisi

hakketten çok güzel bir duygudur eminim.
rabbim hep böyle mutlu etsin inşallah🙂

seni çoookkkk iyi anlıyorum canımcım.... inşallah son gözyaşın olur ve herşey çoookkk yolunda gider.

Geri