Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

lovelyden haber var mı kızlar?
bebeğin kalp atışlarını duymamışlardı ve üzgündü. sonrasından haberim yok.
inşallah herşey yolundadır ve bebeğinin sağlığı yerindedir.

Gizemli kızzzzzzzzzzzz canımmmmmm inanamıyorum

Tebrik ederim, gözünüz aydın canım benim :nazar: allah nazarlardan saklasın.

İnşallah rabbim sana sımsıkı tutunacak sağlıklı bir evlat göndermiştir. Allah tamamına erdirsin.

Sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım, çoooookkkk sevindim.

Biliyor musun içime doğmuştu, dün sitede senin adına bakıp bakıp hamilesin dedim ama sana dillendiremedim, olur ya belki yanlış bir histir diye...

hoşgeldin canım yaa nasılsın?

bak bu hissi bi benim için duyamadın halaa
küsücem ama haa🙂

lalezarcım senle konuşmadık galiba. eşin nasıl oldu? herşey yolundadır inşallah

Evet canım yolunda merak edilecek bişi yok, turp gibi maşallah 🙂

çekme kıs, dur bi dinle🙂
valla çok yorgunum

Çekicem ösledim nenrdesin sennnnnnnnnnnnn hııııı 😀

lalezarcım eşinin dikişleri uzun mu yani 6-7 cm var mı mikrocerrahi diyorlar ama öyleymiş gibi görünmüyor.bu arada her iki taraftan oldu eşim.siz sağ sol hangisi???

Sol taraftan oldu ama ben daha yerini göremedim, çünkü çıkarken parsuman yapıp bantladılar, açtırmıyo bizimki, kontrolde dr açsınmış 🙂 cumaya gidecem ban görmedim yani daha 🙂

Evet canım yolunda merak edilecek bişi yok, turp gibi maşallah 🙂

Çekicem ösledim nenrdesin sennnnnnnnnnnnn hııııı 😀

Sol taraftan oldu ama ben daha yerini göremedim, çünkü çıkarken parsuman yapıp bantladılar, açtırmıyo bizimki, kontrolde dr açsınmış 🙂 cumaya gidecem ban görmedim yani daha 🙂
o yüzden belki de erken toparlandı.büyük geçmiş olsun hepimize bizimki bi haftaya ancak iyileşir.

Gizemli kızzzzzzzzzzzz canımmmmmm inanamıyorum

Tebrik ederim, gözünüz aydın canım benim :nazar: allah nazarlardan saklasın.

İnşallah rabbim sana sımsıkı tutunacak sağlıklı bir evlat göndermiştir. Allah tamamına erdirsin.

Sağlıklı bir hamilelik diliyorum canım, çoooookkkk sevindim.

Biliyor musun içime doğmuştu, dün sitede senin adına bakıp bakıp hamilesin dedim ama sana dillendiremedim, olur ya belki yanlış bir histir diye...

ayyy kıyamam sana gülüm ben allah bin kat razı olsun senden inş bu sfer sım sıkı tutunur bebegim dur cinsiyetine daha çok var ama belli bi olsun senin bebiş bnden kaçamaz 🙂 🙂 hahaha

hiç öle deme insan hiç beklemediği zaman daha hızlı hamile kalabiliyormuş ya.ben de diyorum eşim boşu boşuna ameliyat olmuş olurmuş bu ay hamile kalırmışım felan.

Boşuna olmas canım, bi dahakine iyi olur 😀

Mrs.mcim h. geldi canım, benim bağlantım malesef yine iğrençleşti yazamıyorum, belki bi dahakine yazana kadar çıkma vaktim gelecek, şimdiden iyi akşamlar diliyorum, bol hamişli bi ay diliyorum, açılış gisemlimden oldu hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn 🙂

Boşuna olmas canım, bi dahakine iyi olur 😀

Mrs.mcim h. geldi canım, benim bağlantım malesef yine iğrençleşti yazamıyorum, belki bi dahakine yazana kadar çıkma vaktim gelecek, şimdiden iyi akşamlar diliyorum, bol hamişli bi ay diliyorum, açılış gisemlimden oldu hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnn 🙂

hadi bakalım devamlarıda glsin ama sende bi bomba patlat sen adet olmadınmı kız daha

hoşgeldin canım yaa nasılsın?

bak bu hissi bi benim için duyamadın halaa
küsücem ama haa🙂

hoşbulduk tatlım, gelir gelmez beklediğim haberi aldım ve çok mutlu oldum 🙂
inşallah rabbim sizlere de göstersin canımmmm...
zamanı gelince hissedicem, geçen cuma kuran okudum hepinizin adını vererek size dua ettim, inşallah allah kabul eder.

bu arada iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor?

ayyy kıyamam sana gülüm ben allah bin kat razı olsun senden inş bu sfer sım sıkı tutunur bebegim dur cinsiyetine daha çok var ama belli bi olsun senin bebiş bnden kaçamaz 🙂 🙂 hahaha

inşallah canım inşallahhhhh bundan sonra artık kendini çok güzel dinlendir tamam mı?
kız senin yazdığını okuyunca kızım tekme attı, sanırım o çoktannn hazır 🙂
bu arada prensesimin talibi de çok yaniiiiii ona göre 🙂

Geri