Evet kızlar düşük yapıyorum ve dahada kötüsü dr hiç gebeliğe gilişkin birbelirti göremedi, alttan ultrasonla baktı içeride parca varmış saat 15,00 itibarı ile kürtaj gerçekleşecek, hepiniz hakkınızı helal edin ve bana dua edin ne olur..
canım biz idrar testiyle hamileliğimi öğrenir öğrenmez kendimiz yasakladık. sonra biliyorsun az kanama olunca doktor yasakladı. sen ve benim için çok dikkatli olmamız gereken bir dönem. size de yasak, çünkü senin de kanamaların oluyor. 3 ay geçene kadar dikkat et dedi.
canım ayran iç bol bol, ayran biraz tuzlu olduğu için sana yarar. kanama plesenta görev değişikliğinden dolayı bu hafta olabilirmiş. kalp atışlarını duydunuz mu
canım yaaa dün izgil ve lalezar için çooookkk üzüldüm. şimdi lalezardan umut beklerken kötü haber, allah hayırlısını versin. bilgemeleğe de üzüldüm. hepimize nazar değdi yaaa
lalezarcım seni çok seviyorum. rabbim yardımcın olsun. çok üzgünüm
canım biz idrar testiyle hamileliğimi öğrenir öğrenmez kendimiz yasakladık. sonra biliyorsun az kanama olunca doktor yasakladı. sen ve benim için çok dikkatli olmamız gereken bir dönem. size de yasak, çünkü senin de kanamaların oluyor. 3 ay geçene kadar dikkat et dedi.
canım yaaa dün izgil ve lalezar için çooookkk üzüldüm. <LINKZ id=linkz16>şimdi</LINKZ> lalezardan umut beklerken kötü <LINKZ id=linkz9>haber</LINKZ>, allah hayırlısını versin. <LINKZ id=linkz3>bilgemeleğe</LINKZ> de üzüldüm. hepimize nazar değdi yaaa
canım yaaa dün izgil ve lalezar için çooookkk üzüldüm. <linkz id="linkz16">şimdi</linkz> lalezardan umut beklerken kötü <linkz id="linkz9">haber</linkz>, allah hayırlısını versin. <linkz id="linkz3">bilgemeleğe</linkz> de üzüldüm. hepimize nazar değdi yaaa
canım ayran iç bol bol, ayran biraz tuzlu olduğu için sana yarar. kanama plesenta görev değişikliğinden dolayı bu hafta olabilirmiş. kalp atışlarını duydunuz mu
QUOTE]
evet canım kalp atışlarını 6+3te duymuştuk.şimdi 9+5.ben ocak ayında taş düşürmüştüm o yüzden tuza kısıtlama getirmek zorudayım.gebelikte taş çok kötü olur.bu günlerde yiyorum tuzlu şeyler mecburen.gece çarpıntıyla uyandım.8e düşmüş tansiyon.
sarı veya yeşil geldiği oluyor bazen.dün kanamam oldu yine ondan beri gittikçe açılarak kahverengi akıntım oluyor.sen kendini hamiş hissediyor musun?kaç gün kaldı kan testine?
saol canım cevap ıcın kanaman oluyorsa cok dıkkat et benımde kahverengı gelıyor hele ağır bırşey kaldırrsam hamıle hıssedıyomkarnında şışlık var goğuslerım taş gıbı 10 sonra demiştı kantestı ıcın
eşim büyük ihtimalle bugün 1 haftalık iş seyahatine çıkacak.sonra da ben memlekete gidecem.en az 1 ay kalacam gelene kadar 18 haftalık olur.ben de yasak olması gerekir diye düşnüyordum.dr yasaklamadı.dikkat etmem gereken bişey var mı dedim.dinlen yeter dedi