Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

fudelyacım epey oldu girmedim tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

bugün bizde bebişimle 12. hafta testimize girdik ense kalınlığımız ölçüldü ikili test yapılcak
allahım o nası güzel bi görüntüdür yarabbim bi ay önce sadece kalbi belliydi ultrasonda şimdi elleri ayakları kafası poposu herşeyi ortada haha🙂bi görseniz bir dk yatmadı yaaa sürekli kıpır kıpır ayaklarıyla itiyo içerden takla atıo hatta en son amuda kalktı hahaha süper bi duygu yaşadım bugün gözlerime inanamadım yaaaa kocaman olmuş bizim velet kıpır kıpır anlıycağnız sanırım ilerde çok tekme yiycem 🙂
sağol semoşcum🙂 çok çook teşekkür ederim ağzımı açıp okudum yazdıklarını🙂 ne güzel duygular daha ben bebişimin kesesini bile göremedim. çok hoşuma gitti anlattıkların ya

sağol semoşcum🙂 çok çook teşekkür ederim ağzımı açıp okudum yazdıklarını🙂 ne güzel duygular daha ben bebişimin kesesini bile göremedim. çok hoşuma gitti anlattıkların ya
bana derlerdi de tınlamazdım daha dur şöle olcak daha dur böle olcak die gittikçe aynısı çıkıo haha o yüzden sana bişi demicem bende gidince zaten yaşıcan bu duyguları süper bi duygu fudelya anlatamam ağladım zaten 🙂 orda ilk grdüğüm an

Geri