Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

fudelyacım epey oldu girmedim tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

bugün bizde bebişimle 12. hafta testimize girdik ense kalınlığımız ölçüldü ikili test yapılcak
allahım o nası güzel bi görüntüdür yarabbim bi ay önce sadece kalbi belliydi ultrasonda şimdi elleri ayakları kafası poposu herşeyi ortada haha🙂bi görseniz bir dk yatmadı yaaa sürekli kıpır kıpır ayaklarıyla itiyo içerden takla atıo hatta en son amuda kalktı hahaha süper bi duygu yaşadım bugün gözlerime inanamadım yaaaa kocaman olmuş bizim velet kıpır kıpır anlıycağnız sanırım ilerde çok tekme yiycem 🙂

Uyyy uyyyy yesin onu teyzesi, eee annesine çekmiş kıpır kıpır senin gibi durmuyo yerinde 🙂

onları hissetmek gibi dünyada daha güzel bişey olamaz canım zaten inş dediğin gibi bende hissederim 🙂<!-- google_ad_section_start(weight=ignore) --><SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_578779", true); </SCRIPT>

Uyyy uyyyy yesin onu teyzesi, eee annesine çekmiş kıpır kıpır senin gibi durmuyo yerinde 🙂

he yaa bana benzio dimir kıpır kıpır aynı ben hahaha

onları hissetmek gibi dünyada daha güzel bişey olamaz canım zaten inş dediğin gibi bende hissederim 🙂<!-- google_ad_section_start(weight=ignore) --><SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_578779", true); </SCRIPT>

işl canım allah hepinizin gönlüne göre en yakın zamanda nasip eder işl🙂)

Geri