ne guzel canım bende dedım artık ısım de karar verelım ısmıyle sevelım.....en ıyıısnı yapmıssınız canım......guzel ısım severım bende.....adıyla saglıklı yasasın ınsallah.....memleketımın guzel kızı olcak o🙂
tabıkı canım senın dusuncenı bılıyorum ben.....sonuna kadar katılıyorum🙂yerım ben onun mınık ayaklarını.....
kızlarrrr gormusken yazayım.....uzaklastırıldı ama tekrar geldı hemde aynı nıck ıle sadece sonunda m yok....haberınız olsun.....yanlıs anlasılma olmus galıba ozamanlar.....tam hatırlamıyorum bende.....
hayırlısı canım herşey allahtan... tabiki salmayacaksınız, en azından hamile kalabildiğini gördün değil mi? bu da çok önemli canım.
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah en kısa sürede gerçekleşir
olması gerekende btnm bu zten genelde çoçugunu düşürenler bi kısmı olmucak bide diye salıyolar kendini ama daha 3. senemiz olcak evleneli ve çalışmalara 1 sene önce başladık inş olcak canım bzimde
ye teyzesi yeee 🙂 hımmmmm tamam hatırladım demek ki aynı kişiymiş
hayırlısı canım herşey allahtan... tabiki salmayacaksınız, en azından hamile kalabildiğini gördün değil mi? bu da çok önemli canım.
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah en kısa sürede gerçekleşir
Öyle yaparsınız olmazsa canım 🙂
Bizim isimler hazır, daha önce söylemiştim sanırım, ben bu konuda babamız ne derse o olacak kız olursa GÖKÇE erkek olursa da EGEMEN GÖKTÜRK isimler hazır yani .. artık benim beyendiğim isimleride yeğenlerime siz koyarsınız olur biter.. 🙂
olması gerekende btnm bu zten genelde çoçugunu düşürenler bi kısmı olmucak bide diye salıyolar kendini ama daha 3. senemiz olcak evleneli ve çalışmalara 1 sene önce başladık inş olcak canım bzimde