Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım ben eskiden kiloları çok takardım ama hamileliğe geç sahip oldum ya o yüzden umrumda bile değil demiştim. isterse 100 kilo olayım yeter ki bebeğim sağlıklı olsun demiştim. şimdi de aynı şeyi düşünüyorum, allahın izniyle herşey yolundda olsun da kilo önemli değil.

çok şükür canım iyiyiz, tekmeler tam gaz devam hatta şiddeti arttı 🙂
tabıkı canım senın dusuncenı bılıyorum ben.....sonuna kadar katılıyorum🙂yerım ben onun mınık ayaklarını.....
Ayyy ne karışmıştı mrs.m cim benim hiç haberim yok ne oldu ki uzaklaştırıldı ?
kızlarrrr gormusken yazayım.....uzaklastırıldı ama tekrar geldı hemde aynı nıck ıle sadece sonunda m yok....haberınız olsun.....yanlıs anlasılma olmus galıba ozamanlar.....tam hatırlamıyorum bende.....

Ayyy ne karışmıştı mrs.m cim benim hiç haberim yok ne oldu ki uzaklaştırıldı ?

canım pekçok arkadaşla burada tartışması olmuştu... hatta benimle de bir keresinde kötü bir diyaloğu geçmişti ama sonra düzeltmiştik. bilirsin burada o tarz şeyler olmaz. bu yüzden şikayet edilmişti ve uzaklaştırılmıştı.

Hımmm o zaman miray ve masaldan arasında oyum MASAL dan yana bide ÖYKÜ ismi hoşuma gider, bide EYLÜL, bide DURU, bide.... hahaha bitmicek benim isemler 🙂
evet o ısımler guzel lıstede vardı ama sagolsun babamız begenmıyor...ben hepsını begenıyorum sona ıkı kaldı olmazsa kura cekerız artık🙂
fıkrın ve zevkın ıcın saol canım zevklerımz bırmıs....

canım pekçok arkadaşla burada tartışması olmuştu... hatta benimle de bir keresinde kötü bir diyaloğu geçmişti ama sonra düzeltmiştik. bilirsin burada o tarz şeyler olmaz. bu yüzden şikayet edilmişti ve uzaklaştırılmıştı.

Hımmm ben hiç sohbet etmemiştim onunla, hatırlamıyorum yani, isim olarak biliyorumda...

🙂🙂🙂 böyle kısmetmiş canım olmadı salmadık kendimizi inş rabbim bizede bebiş nasip eder

Salmayacaksın tabikide, bak bende öyle dimdik ayaktayım 😀

evet o ısımler guzel lıstede vardı ama sagolsun babamız begenmıyor...ben hepsını begenıyorum sona ıkı kaldı olmazsa kura cekerız artık🙂
fıkrın ve zevkın ıcın saol canım zevklerımz bırmıs....

Öyle yaparsınız olmazsa canım 🙂
Bizim isimler hazır, daha önce söylemiştim sanırım, ben bu konuda babamız ne derse o olacak kız olursa GÖKÇE erkek olursa da EGEMEN GÖKTÜRK isimler hazır yani .. artık benim beyendiğim isimleride yeğenlerime siz koyarsınız olur biter.. 🙂

Geri