Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

şükür yetiştim ben okuyorum bi sayfa daha atlıosunuz öbür sayfaya geçiom yine bi sayfa daha geçio yetiştim en sonundaaa

tabıkı canım senın dusuncenı bılıyorum ben.....sonuna kadar katılıyorum🙂yerım ben onun mınık ayaklarını.....

kızlarrrr gormusken yazayım.....uzaklastırıldı ama tekrar geldı hemde aynı nıck ıle sadece sonunda m yok....haberınız olsun.....yanlıs anlasılma olmus galıba ozamanlar.....tam hatırlamıyorum bende.....

ye teyzesi yeee 🙂 hımmmmm tamam hatırladım demek ki aynı kişiymiş

🙂🙂🙂 böyle kısmetmiş canım olmadı salmadık kendimizi inş rabbim bizede bebiş nasip eder

hayırlısı canım herşey allahtan... tabiki salmayacaksınız, en azından hamile kalabildiğini gördün değil mi? bu da çok önemli canım.
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah en kısa sürede gerçekleşir

Hımmm ben hiç sohbet etmemiştim onunla, hatırlamıyorum yani, isim olarak biliyorumda...

Salmayacaksın tabikide, bak bende öyle dimdik ayaktayım 😀

olması gerekende btnm bu zten genelde çoçugunu düşürenler bi kısmı olmucak bide diye salıyolar kendini ama daha 3. senemiz olcak evleneli ve çalışmalara 1 sene önce başladık inş olcak canım bzimde

ye teyzesi yeee 🙂 hımmmmm tamam hatırladım demek ki aynı kişiymiş

hayırlısı canım herşey allahtan... tabiki salmayacaksınız, en azından hamile kalabildiğini gördün değil mi? bu da çok önemli canım.
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah en kısa sürede gerçekleşir

yani canım bu kısmet değilmiş bidahaki bırakıpta gitmez beni inş annesine sımsıkı tutunur saol canım çok

Öyle yaparsınız olmazsa canım 🙂
Bizim isimler hazır, daha önce söylemiştim sanırım, ben bu konuda babamız ne derse o olacak kız olursa GÖKÇE erkek olursa da EGEMEN GÖKTÜRK isimler hazır yani .. artık benim beyendiğim isimleride yeğenlerime siz koyarsınız olur biter.. 🙂
evet soylemıstın canım....guzel ısımler.....bır aya kadar kesınlık kazanır.....

Geri