canım ben eskiden kiloları çok takardım ama hamileliğe geç sahip oldum ya o yüzden umrumda bile değil demiştim. isterse 100 kilo olayım yeter ki bebeğim sağlıklı olsun demiştim. şimdi de aynı şeyi düşünüyorum, allahın izniyle herşey yolundda olsun da kilo önemli değil.
çok şükür canım iyiyiz, tekmeler tam gaz devam hatta şiddeti arttı 🙂
kızlarrrr gormusken yazayım.....uzaklastırıldı ama tekrar geldı hemde aynı nıck ıle sadece sonunda m yok....haberınız olsun.....yanlıs anlasılma olmus galıba ozamanlar.....tam hatırlamıyorum bende.....
canım pekçok arkadaşla burada tartışması olmuştu... hatta benimle de bir keresinde kötü bir diyaloğu geçmişti ama sonra düzeltmiştik. bilirsin burada o tarz şeyler olmaz. bu yüzden şikayet edilmişti ve uzaklaştırılmıştı.
hımmm tamam şimdi piercing deyince tam net hatırladım 🙂
hadi yaaaa çok üzüldüm 🙁(( allah hayırlısını versin. allah inşallah sana sımsıkı tutunacak sağlıklı bir bebek nasip eder canım.
canım pekçok arkadaşla burada tartışması olmuştu... hatta benimle de bir keresinde kötü bir diyaloğu geçmişti ama sonra düzeltmiştik. bilirsin burada o tarz şeyler olmaz. bu yüzden şikayet edilmişti ve uzaklaştırılmıştı.
Öyle yaparsınız olmazsa canım 🙂
Bizim isimler hazır, daha önce söylemiştim sanırım, ben bu konuda babamız ne derse o olacak kız olursa GÖKÇE erkek olursa da EGEMEN GÖKTÜRK isimler hazır yani .. artık benim beyendiğim isimleride yeğenlerime siz koyarsınız olur biter.. 🙂