Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kızlar Allah nasip eylerse bi oğlum olcakmışşşşşşş
hayırlı sağlıklı sıhatli olsunda kız erkek farketmez tabi ama ilk içime doğan çıktı sonsuz kere şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına hep dua ediyorum hepimiz için canlarım Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin AMİNNN

Hadi hayırlısı canım, Allahım sağ salim kucğına almayı nasip etsin inşallah.. 🙂

Amin tatlım inşallah...
Eee artık hazırlıklara başlayabilirsin, maviş maviş 🙂:örgü:
ay inş cnm ya ama alışveriş için erken yinede hayırlısyla bi 6.ayımız bitsin yani daha iki ay var cicilere ama çok ufak gözüme taılan bişi olursa alırım herlade sağlık olsunda yeterkii Allahım bu güzelliği sanada yaşatsın cnm hep duacıyım

Sağol canım benim inşallah, Allahım uygun görürse hediyesinden bizede nasip edecek inşallah 🙂
Ben dayanamazdım heralde ortak kullanılan renklerden bişiler almıştım yada örmüştüm şimdiye kadar :örgü:

ahh ahh o hamratlık bend nerdee örgü hyapamıyorumkii
ama bi tane patikle şapka almıştım yeşil renk çok tatlıydı dayanamamıştım bende dayanamam die çıkmıyom zaten çarşlıya bebek mağazalarına hiç girmiyorum

amannn kimseler yok dün girdim geri çıkmak zorunda kaldım neyse bakalım belkii akşama doğru dökülürsünüz🙂 öptüm herkesi. yeni geelnler olmuş sanırım hoşgelmişler. berranur oğlun olacakmış sağlıklı sıhhatlice al kucağına inş canım..