Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
Oldu valla $aka gibi.. hala bazen inanamiyorum 🙂
canim, benim annemdede ablamdada öyleymis... hic hamilelik $ikayetleti olmamis... dogumlarida cok kolay olmus, insallah o konudada onlara cekmisimdir 🙂
sabırsızım adet oldum maalesef.bir dahaki aya ekim 15 e eklermisin🙁 bu arada aşılama için doktora ne zaman gideyim.aşamalarından bahseder misin?? bi de maliyetinden??aşılama için hangi hastaneyi önerirsin ben pendikte oturuyorum.aynı zamanda gebe kalırmışız allahım duy sesimizi.
Azade................................17 Eylül 06nesli06............................18Eylül polyana28 ...................... 19 Eylül pirenses.............................20 Eylül fudelya..............................20 Eylül semre..................................21Eylül Sabırsızım........................28 Eylül sılam_nisa..........................28Eylül Lalezar................................5 Ekim Ecce .....................................6 Ekim Lara74.................................7 Ekim ela naz ..............................15 Ekim Şimall................................ 16 Ekim
<V>
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm....................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr) unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) Tatlı cadım ....................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr) berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> Denizcim ..............................15 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) İzgil.......................................17 ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end -->Lovely ..................................25 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) Pekar..........................................Ağu stos(Anne adayı süperrrrrrrrr) Betül_betül..............................30 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end --> Canimcim......................................Eylü l(Anne adayı süperrrrrrrrr)
sabırsızım adet oldum maalesef.bir dahaki aya ekim 15 e eklermisin🙁 bu arada aşılama için doktora ne zaman gideyim.aşamalarından bahseder misin?? bi de maliyetinden??aşılama için hangi hastaneyi önerirsin ben pendikte oturuyorum.aynı zamanda gebe kalırmışız allahım duy sesimizi.
elanazcım adet olmuşsun. hayırlısı olsun canım üzme kendini. herşey olacağına varıyor.
tarih değişikliğini sılam_nisa yapmış (sılama teşekkürler🙂)
aşılama için ben adetime yakın gittim doktora ve görüştüm. sen de eğer niyetliysen hemen bir doktora git, görüş ve bilgi al. bizlerin seni yönlendirmesi yanlış olur.
ben okmeydanında oturuyorum ama arkadaşımın tavsiyesiyle hospitalium ümraniyeyey gitmiştim. memnun kalmıştım.
orayı seçmemim bir nedeni de para. diğer büyük hastanelerde bin binbeşyüz liralara çıkan bedel orada 700 lira civarına geldi ilaçlarla birlikte.
ben sana imkanın varsa büyük yere git derim. memorial, acıbadem, kadıköyşifa vb...
biz tüp bebek yaptırmak istiyoruz ve para biriktirmeye başladık. memorialı düşünüyoruz. hem evime yakın hem de birçok arkadaşım orada tedavi oldu.