Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
iyiyiz çok şükür , sizlerde ne var ne yok? 15 gündür yoktum ,taze haberler var mı? Lalezar silik çizgi görmüştü ben gitmeden ama adını bekleyenler listesinde gördüm tekrar , neler oldu?
iyiyiz çok şükür , sizlerde ne var ne yok? 15 gündür yoktum ,taze haberler var mı? Lalezar silik çizgi görmüştü ben gitmeden ama adını bekleyenler listesinde gördüm tekrar , neler oldu?
şükür biz iyiz cnm kızım olacak allah nasip ederse.lalezar yine kırmızıları gördü artık bidaki aya kaldısevinmiştik hamile diye ama olmadı yeni anne adayımız var şimdilik1 tane .sabırsızım tüp bebek yaptırmaya karar verdi
bizde geldik susamla beraber kızlar bayadır yok idim girdim şimdi yaaa ben çok heyecanlıyım yaaaa salı günü bebişi görcem işlll 12 . haftam bitmiş olcak sizce doktor bana bi yrum yaparmı cinsiyet konusunda ön bi görüş yapabilirmiki acaba bende bi kaç gündür arabalara ve park yataklara bakıom oda yapmıcam park yatak alcam onda kesinim araba olarakda rengini ortak kullanılabilen bi renk alcam belki öbürünün cinsiyeti farklı olcak bidaha masrafa gerek yok
şükür biz iyiz cnm kızım olacak allah nasip ederse.lalezar yine kırmızıları gördü artık bidaki aya kaldısevinmiştik hamile diye ama olmadı yeni anne adayımız var şimdilik1 tane .sabırsızım tüp bebek yaptırmaya karar verdi
demek kızın olacak , ne güzel canım,hayırlı olsunn...
Lalezardan bende çok umutluydum ne kadar sevinmiştim silik çizgiye , her işte bir hayır vardır zamanı değilmiş demekki 🙁
Sabırsızım tüp bebek yapacak demek, hayırlısı olsun ,inşaallah çok uğraşmadan olur hemen
bizde geldik susamla beraber kızlar bayadır yok idim girdim şimdi yaaa ben çok heyecanlıyım yaaaa salı günü bebişi görcem işlll 12 . haftam bitmiş olcak sizce doktor bana bi yrum yaparmı cinsiyet konusunda ön bi görüş yapabilirmiki acaba bende bi kaç gündür arabalara ve park yataklara bakıom oda yapmıcam park yatak alcam onda kesinim araba olarakda rengini ortak kullanılabilen bi renk alcam belki öbürünün cinsiyeti farklı olcak bidaha masrafa gerek yok
hoşgeldin tatlım , 12. haftada eğer bebek erkekse söyleyebiliyorlar , benim oğlumda 12+ d
a söylemişlerdi.Allah gönlüne göre versin canım.
Ben de park yatak almayı düşünüyorum , ilkinde mobilya karyola almıştım ama sonra koyacak yer bulamadık,parçalara ayırdık sonrada attık maalesef.Arabamıda bir arkadaşa vermiştim , ama park yatak bencede en iyisi , hem tekerlekli her yere taşırsın.