Çamsakızı içiyormuşbizim bi arkadaş, toz halde balla karıştırıp bende aldım, akşam kullanmaya başladım bakalıım, eşimede çakşır vardıya hani onun tabletini bulduk o da onu içiyor..
Ben bu aralar pek umutlu değilim, biraz daha zamana ihtiyacımız var gibi geliyor bana..
cok klassik bi laf söylicem simdi :
" düsünmemeye calis " bu bebisler genelde hic beklemedigin zamanlarda geliyoryaa..
sen calismalara dvm et, ama düsünme hamilemiyim degilim diye... Zamani gelince olacak... ba$ka yolu yok 🙂 sen bu azimle boy boy dogurursun insallahhhhhhh
cok klassik bi laf söylicem simdi :
" düsünmemeye calis " bu bebisler genelde hic beklemedigin zamanlarda geliyoryaa..
sen calismalara dvm et, ama düsünme hamilemiyim degilim diye... Zamani gelince olacak... ba$ka yolu yok 🙂 sen bu azimle boy boy dogurursun insallahhhhhhh
ayy cnm senin adına sevindim hadi hayırlısı inş yeğen geliyor desene 🙂.yegen gelsinde gülüm insanın gözü parayı görmüyor valla saglıklı bir şekilde gelir inş ay ben senden cok heyecanlandım şimdi 🙂
ayy cnm senin adına sevindim hadi hayırlısı inş yeğen geliyor desene 🙂.yegen gelsinde gülüm insanın gözü parayı görmüyor valla saglıklı bir şekilde gelir inş ay ben senden cok heyecanlandım şimdi 🙂
zaten mayıs ayından beri ummuyorum ama yine de geldiği yok🙂
off yaa iyi güzel de daha kocaya bahsetmedim. kendi kendime hallettim.
ona da haftasonu falan söylerim. şimdi yuurtlama dnemindeyim ve adamı strese sokmim🙂