Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kalabalıkta bayram guzel gecıyor bızde hersene ankaraya gıderdık neguzel bekarken tabiiiii.....ama sımdı yılda bır kere anca gıdebılıyorum gercı aılem burda sımdılık ama bayram demek bence kalabalık demek eglence demek🙂gezmek demek🙂

evet yaaa ben de kalabalığı, birarada olmayı çok seviyorum🙂

neguzellll valla sanslısın ozaman....kayınvalıdenler nerde pekı?

Canım kayınvalidem ve kayınpederim yok ikiside ölmüşler biz evlenmeden, eşim Edirne Keşanlı, orda 3 abisi var, 2 abisi de istanbulda, 1 tanede görülce var, kalabalıklar baya 🙂 biz iki kardeşiz banim abim şu an Ankarada subay kendisi bu yaz Ankaraya tayin gitti.. İzinde Keşana gitmiştik.. 🙂

Belki daha uzarim 🙂 tik i$te kizz napim 🙂
o testi yarin yapmassan, gelir sorla ben yaparim 🙂

i$ten gec geldi, yemek yedik, cay ictik, kocami bahtaneye yorgana sardim yatirdim 🙂
cok hasta kizzz hic birsey yapamadik, banada geciriyor ne yapcami $a$irdim, iyilesmiyorda 🙂
ama bi ek i$e gitmiste ordan parasini almis, bana verdi, bebek masraflari icin...odayi, arabasini falan alcam onlada... 🙂

yok teyzeyi benimki rahat duruyor artik, gecen hafta cok bi yaramazdi 🙂
bende i$te hafif burun bogaz agrilari basladi... bitgi cayi iciyorum.. ilerlemeden durdurmam lazim 🙂
aman dıkkat et emoşum bu durumda valla vucudumuz hastalıgı kaldırmaz...olsun canım yaaa saglık olsunda herzaman kutlama yapılır.....ıyı olmus.....

kalabalıkta bayram guzel gecıyor bızde hersene ankaraya gıderdık neguzel bekarken tabiiiii.....ama sımdı yılda bır kere anca gıdebılıyorum gercı aılem burda sımdılık ama bayram demek bence kalabalık demek eglence demek🙂gezmek demek🙂

Valla biz kalabalık olmadık, o yüzden bende sakinliği severim hep, yanlız büyüdümm sayılır orta okul yıllarında idim abim askeri okula gittitek kaldım ve öyle büyüdüm 🙂

Belki daha uzarim 🙂 tik i$te kizz napim 🙂
o testi yarin yapmassan, gelir sorla ben yaparim 🙂

i$ten gec geldi, yemek yedik, cay ictik, kocami bahtaneye yorgana sardim yatirdim 🙂
cok hasta kizzz hic birsey yapamadik, banada geciriyor ne yapcami $a$irdim, iyilesmiyorda 🙂
ama bi ek i$e gitmiste ordan parasini almis, bana verdi, bebek masraflari icin...odayi, arabasini falan alcam onlada... 🙂

yok teyzeyi benimki rahat duruyor artik, gecen hafta cok bi yaramazdi 🙂
bende i$te hafif burun bogaz agrilari basladi... bitgi cayi iciyorum.. ilerlemeden durdurmam lazim 🙂

Aaaa tamam kıs gel hahaha dikkat et kız kendine hasta olma 🙂

ayyy lalezarrrr avatarin cok tatli ve altaki yaziii beni yerden yere vurdu....

onu bende hep diyordum, bana bi i$aret gönder diye... ayyyy duygulandim sabah sabahhhhhhh

Canım kayınvalidem ve kayınpederim yok ikiside ölmüşler biz evlenmeden, eşim Edirne Keşanlı, orda 3 abisi var, 2 abisi de istanbulda, 1 tanede görülce var, kalabalıklar baya 🙂 biz iki kardeşiz banim abim şu an Ankarada subay kendisi bu yaz Ankaraya tayin gitti.. İzinde Keşana gitmiştik.. 🙂
anladım canım.....ozaman guzelce gecır bayram tatılını.....sımdıden ıyı tatıller dılerım.....

Geri