Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
Canım ben memleketimdeyim zatende, annemler benim işe başladığım ilçeye taşınmışlardı ben o zaman bekardım 🙂 2 sene sonra evlendim, şubatta da tayinen memleketime geldim, şimdi onlar orayı çok sevdi gelmek istemiyorlar.. 🙂
Eeee nasıl olsa izine ayrılıyormuşsun, amaaaa senin evdede vardı dimi net tamam tamam olmazsam yarın sabah kesin yaparım ve sonucunu yazarım, erken çıkıcaz yola 7 gibi yazmış olurum canım..
Canım ben memleketimdeyim zatende, annemler benim işe başladığım ilçeye taşınmışlardı ben o zaman bekardım 🙂 2 sene sonra evlendim, şubatta da tayinen memleketime geldim, şimdi onlar orayı çok sevdi gelmek istemiyorlar.. 🙂
kalabalıkta bayram guzel gecıyor bızde hersene ankaraya gıderdık neguzel bekarken tabiiiii.....ama sımdı yılda bır kere anca gıdebılıyorum gercı aılem burda sımdılık ama bayram demek bence kalabalık demek eglence demek🙂gezmek demek🙂
i$ten gec geldi, yemek yedik, cay ictik, kocami bahtaneye yorgana sardim yatirdim 🙂
cok hasta kizzz hic birsey yapamadik, banada geciriyor ne yapcami $a$irdim, iyilesmiyorda 🙂
ama bi ek i$e gitmiste ordan parasini almis, bana verdi, bebek masraflari icin...odayi, arabasini falan alcam onlada... 🙂
yok teyzeyi benimki rahat duruyor artik, gecen hafta cok bi yaramazdi 🙂
bende i$te hafif burun bogaz agrilari basladi... bitgi cayi iciyorum.. ilerlemeden durdurmam lazim 🙂