Eeee nasıl olsa izine ayrılıyormuşsun, amaaaa senin evdede vardı dimi net tamam tamam olmazsam yarın sabah kesin yaparım ve sonucunu yazarım, erken çıkıcaz yola 7 gibi yazmış olurum canım..
kasimi fln arkadasim aliyo kendi kuaför sacimida kes dedim cünkü inanilmaz derecede uzadi ve ben bakiminda zorlaniyorum ama ben kesmem dedi, baska kuaföre gitcektim annem kestirme dogumdan snra dedi, kisaca ben inanmasamda cevremdekiler sagolsun, ben bebegim doagna kadar kestirmiycem
Ayyy yok canım sende, hiç öyle şey olurmu kestin canım ne alakası var, onlar çok eski inançlar, malesef hala inananlar var ama, bence hiç bişi olmaz yani 🙂
kasimi fln arkadasim aliyo kendi kuaför sacimida kes dedim cünkü inanilmaz derecede uzadi ve ben bakiminda zorlaniyorum ama ben kesmem dedi, baska kuaföre gitcektim annem kestirme dogumdan snra dedi, kisaca ben inanmasamda cevremdekiler sagolsun, ben bebegim doagna kadar kestirmiycem