Evet,birtanem,sükür kavusturana🙂Gerci sen beni nerde olsam gelip buluyorsun🙂Masallah Allahim dahada iyi etsin insallah.Senin kizinin ismi belli mi bu arada aklima geldi,belki yazmissindir ama gecmisleri pek okuyamiyorum.
Bende iyim aslinda cok sükür.Yanliz su idrardaki kan meselesi keyfimi kacirdi bu aralar.O yüzden ilacima basliyamadim ve bu ay bebek isi biraz olanaksiz gibi görünüyor ama yinede Allah bilir tabii...
evet yaaa bulmam mı seni 🙂
amin canım inşallahhhhhh. canım büyük ihtimal ela olacak, ama değişir mi bilmiyorum. eşiminde benimde içimize çok sindi.
iyi olmana sevindim tatlım. yok yok çok takılma olabiliyor bazen. istersen aktardan mısır püskülü ve kiraz sapı al onları kaynat suyunu iç. enfeksiyona birebir. hiç belli olmaz canım hayırlısı inşallahhhh
sorma ayşegülüm ya öyle malesef. ağır şeyler kaldırdım hoppidi zıppidi benim bebiş gelecekse de gelmez.kısmet bu ay için yavrucazımı beklemekten vazcaydım..sağol gülüm amin
Gel valla isir beni,ben hakediyorum bunu🙂Ögrenemedim bunlari bir türlü😀Halbuki hepinizde ögretmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz.
Bu arada sabirsizim,gecenlerde kes yapistiri ögretmeye calisiyordun ya bana sonunda cözdüm ben bu isi🙂Senin sayende,cok tesekkürler.Almanyada oldugum icin sistem senin anlattigindan farkli ama senin dediklerinle birlikte deneye deneye basardim sonunda...
oyyyy kurabiyem yerim seniii hemen de tatl tatlı konuşur kıyamadığımı biliyoya iyi öğrendin maşşallah bitanemmmm sen başarmıycanda kim başarcak
inş pazartesi yapıcağin sonuçların da çok güzel çıkar kafana takma ben bikaç kişiye sordum araştrmak amaçlı yapıyolar çoğundad bişey çıkmıyo dediler seninkindeede bişey çıkmıycak inşş duarımdasın
Gel valla isir beni,ben hakediyorum bunu🙂Ögrenemedim bunlari bir türlü😀Halbuki hepinizde ögretmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz.
Bu arada sabirsizim,gecenlerde kes yapistiri ögretmeye calisiyordun ya bana sonunda cözdüm ben bu isi🙂Senin sayende,cok tesekkürler.Almanyada oldugum icin sistem senin anlattigindan farkli ama senin dediklerinle birlikte deneye deneye basardim sonunda...
sorma ayşegülüm ya öyle malesef. ağır şeyler kaldırdım hoppidi zıppidi benim bebiş gelecekse de gelmez.kısmet bu ay için yavrucazımı beklemekten vazcaydım..sağol gülüm amin
canım benim yaa ya bitanem öyle şeyler düşünme kısmat bu işler zaten bu bebişller insanın en beklemeği zamanda gelir yoksa hamişmisin kssss ay inş inşş
lara, ayşegül, mrs m, tatlı cadım hepinizi özlemişim kardeşler ve diğer arkadaşları da.. Oyy oyyy çıkma vakti geldi çattı canım da çok muhabbet etmek istiyordu. Yarın inş