Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ahh canım benim tabiki dualarımızdasın.
Allah yardımcın olsun.
Kötü bişey çıkmaz, sen gönlünü ferah tut. olsa şimdiyeli çıkardı.

bu arada dedikodunu görmedim 😀
Kusura bakmayin kizlar,gec yaziyorum.Az önce bizim gicik antivirüs programi ortaligi felc etti benide sinir etti.Dualarin ve ilgin icin Allah razi olsun canim.Allahim gönlündekini versin en kisa zamanda insallah.
Görmezsin tabii dedikodumu🙂Ben karda yürüyüp izini belli etmeyenlerdenim😀
oyyyy canım benim alem sana kurban olsun ayşegülde yoluna ölsün emi
Kiss gülüm,agzini hayra ac mübarek günde.Allahim korusun seni ve bol bol bebisler versin insallah...
kıs sen ne düşünüyon seni görünce komiğim geliyo sevdiğim insanlar görünce neşeleniyom işde
ya sorma okadar tatlıki buarada senin bebişde çok tatlı rabbim öyle bebişler vessin bize inş
Evet yaa,insallah bebeklerimiz ya senin resmindekine yada benim resmimdekine benzer🙂Ama mrs m in profilindekide pek tatli🙂

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş hepimiz olalım bütün isteyenlere versin güzel rabbim

biz iyiyiz canım çok şükür... sen nasılsın nihayet karşılaştık 🙂
Evet,birtanem,sükür kavusturana🙂Gerci sen beni nerde olsam gelip buluyorsun🙂Masallah Allahim dahada iyi etsin insallah.Senin kizinin ismi belli mi bu arada aklima geldi,belki yazmissindir ama gecmisleri pek okuyamiyorum.
Bende iyim aslinda cok sükür.Yanliz su idrardaki kan meselesi keyfimi kacirdi bu aralar.O yüzden ilacima basliyamadim ve bu ay bebek isi biraz olanaksiz gibi görünüyor ama yinede Allah bilir tabii...

iyiyim canım sen nasılsın

selam kizlar bende yeniyim aranizda nasilsiniz?

selam tatlım hoşgeldin aramıza iyiyim sen naslsın biraz kendinden bahsedermisin

oh ohhh iyi olmana çok sevindim tatlım... abuk subuk insanları dinlemiyorsun değil miiiiiii

saol bitanemm benimmm yok tatlım akllaandım artkk ağlamaktan üzülmekten başka işe yaramıyo artık kulağima pamuk tıkıyarak geziyorum gerçek pamuk diğil haa manevi pamukkk :raila::raila:

kız laram nereye yazıyon yazıları cevap yazmakta zorlanıyom kurabiyem gelip yanna ısırırım seni hee doğru düzgün yaz şunlarııı

aminnn inş rabbim en güzel bebişleri versin bize evet mrsmin bebişide çok tatlı hep gözüm vardı ond zatennnn

Geri