Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Dentnurse.......................... 1 Eylül
yıldız_azeri........................2 Eylül

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

şirinsu.................................5 Eylül
Ecce ..................................10 Eylül
Lara...................................13 Eylül
Şimall................................13 Eylül
ayşegül..............................14 eylül
Azade................................17 Eylül
polyana28 ...................... 19 Eylül
pirenses.............................20 Eylül
fudelya..............................20 Eylül
Sabırsızım........................28 Eylül

<V>
<V></V>2010 ANNE ADAYLARI <V></V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ................................ 2-3 ocak (Anne adayı süperrrrrrr) :nazar:
Kelebeğim ................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
chatlak .................................. 11 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
burcums ................................ 20 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
biza ....................................... 22 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
umutsuz_reyhan ................. 29 ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Esila .......................................... ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ..................................... 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe ........................... 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs .............................. Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ........................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ....................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ......................... 06 Temmuz</V>(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->Sammy_haa.........................29 Temmuz(Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Denizcim ..............................15 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil.......................................17 ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
<!-- google_ad_section_end -->Lovely ..................................25 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Pekar..........................................Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül..............................30 Ağustos(Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI<!-- google_ad_section_end -->
Lalezar.........................................4 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Tabii nasilda biliyorum ama beni isiramiyacagini😀Insallah herseyim iyi cikarda bir dahaki adetimden bayramdan sonra ilacimada tam gaz calismalarimada basliyabilirim.Büyük ihtimalle acik tüpümden yumurtlayacagim bir dahaki sefere😀
Dualarin icin Allah razi olsun gülüm,tez zamanda bebege doyursun seni insallah...

hahahahahah sen az diğilsin biliyon valla ben sana nasıl kıyarım kurabiyemm
inşşş canım inş zaten hiç bişeyin yokta dr onaylasın ilacına da başla en kısa zamanda meleğine kavuş inş aminnnnnnnnnnnnnnn inş hepimizi bitanem

sağol gülümmmm ben de öptüm hepinizi kocaman kocaman.yürekten dualarımla canlarımmm iyi akşamlarr yarın yazarım bana yazan olursa kusura bakmasın.:f040:

güle güle canım. görüşürük inşallah🙂

Ayy ne demek🙂O gün bikmadan usanmadan üsenmeden ugrastin benimle,hakkini ödeyemem...

ne demek canım. eğer varsa, hakkım helal olsun canım benim.

inş inşş canım benim çok teşekkür ederim gaza geldim bugünn çalışma günüm çok çalışicam hahahahahhahahah:raila:

çalışmalara devam o zamannnn tey tey teyyy

lara, ayşegül, mrs m, tatlı cadım hepinizi özlemişim kardeşler ve diğer arkadaşları da.. Oyy oyyy çıkma vakti geldi çattı canım da çok muhabbet etmek istiyordu. Yarın inş

biz de seni özledik 🙂 iyi bakalım görüşürüz canım

Önerilerin icin tesekkürler tatlim.Misir püskülünü baska bir arkadasta önermisti.Aslinda enfeksiyona dair bir belirtimde yok hic.Yani yanma filan.Zaten benim bu enfeksiyonlar hep böyle belirtisiz geciyor sanirim.Tüpümü tikayan enfeksiyonuda farketmemisim ben.Insallah buda diger tüpümü kapamazda...

yanma olmayabilir ama enfeksiyon varsa iltihap gider. aman canım dikkat et kndine

kızlar nette sorun var ıkı sattır bısey yazamadım kusura bakmayın olurmu...sabırsızm aysegulum en son sızın yazdıklarınızı okuyabıldım ıyıyım sagolun.....cıkmam gerekıyor kızlar ınsallah yazım gelır sızlere yoksa ben bu bılgısayarı dagıtacagım.....olmazdı hıc boyle anlamadım.....hoscaakalın....

Geri