şaka şaka hiç bıkar mıyım sizden canlarım benim🙂
ama hadi artık işinize gücünüze, dersinize bakın. siz gidin ki ben de gideyim, çalışayım. yoksa kovacaklar beni işten🙂
Sabırsızım ve ayşegülüm, biz bu ay bu macunu aldık, bakalım 3 ay kullanmak lazımmış, belkide gerek kalmayacak ama almış bulunduk, sizde deneyin isterseniz...
abooo bi sürü cvp yazmistim hepzi silindi 🙂
kizaca toparliyim bariii...
gecenlerde bi kac gün koltukta yatirdim kocami 🙂 vee sabirsizim dedigin gibi... geceleride bol bol tekmeliyorum kendizini 🙂 5 aylik hamileyim.... 5 aydir hic bir gece deliksiz uyumadim yaaa.... sadece dedigim gibi 3 gün kocam yokken rahat uyudum... onda bile gece mutlaka bi kere uyandim... offff Söyle deliksiz bi uyku ceksem cok iyi gelecek....
şişiyo şişiyo ben de almadım daha , hatta 300 gr. filan az çıktım geçen muayeneden ama göbüş bi yayıldı sertelşti , oluyor yani , büyüyo annesi , yer açıyor kendine naapsın , bir de iç karnı geniş olmayanın daha çabuk çıkarmış göbüşü ,öle derler 🙂
yanlış anlama canım , bende ilkinde önden önden sayıyordum ayları sonra baktım bitmiyor , zaman geçmiyor ondan geriden gidince daha iyi oluyor.ondan dedim.
ama hadi artık işinize gücünüze, dersinize bakın. siz gidin ki ben de gideyim, çalışayım. yoksa kovacaklar beni işten🙂
internetten faylalarını oku ona, başka şeylerede faydası var belki ikna olur, çok etkisini gören olmuş banada biri tavsiye ettide araştırdım hatta macunun üstüne kocaman kırmızı bir öküz resmi koymuşlar, gelince patladık eşimle gülmekten
abooo bi sürü cvp yazmistim hepzi silindi 🙂
kizaca toparliyim bariii...
gecenlerde bi kac gün koltukta yatirdim kocami 🙂 vee sabirsizim dedigin gibi... geceleride bol bol tekmeliyorum kendizini 🙂 5 aylik hamileyim.... 5 aydir hic bir gece deliksiz uyumadim yaaa.... sadece dedigim gibi 3 gün kocam yokken rahat uyudum... onda bile gece mutlaka bi kere uyandim... offff Söyle deliksiz bi uyku ceksem cok iyi gelecek....