Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ya ne biilim benim içimden hep kzın olcak gibi geçiyo yengeme öyle dedim herkes oğlan diyodu yok dedim kızın olcak kızı oldu hayırlısı olsun ama ilk önce

aslında herkeeess kız diyor , hiç erkek gibi değil zaten kilo almadım ama genişledim yanlara doğru, karnım da yayvan , toto da yayıldı hafiften , e ağzıma tatlı koyamıyorum ,hiç canım istemiyor,bulantılar hala devam ... Oğluşumda hiiç böle olmamıştı bu çok çok farklı ama ?????

ay canim benim hosgeldinnn 🙂 .... biz iyiz allaha sükür, gece yine biraz uykusuz gecti ama idare ediyorum....

bu arada kizlar.... 3 gün E$im sehir disina cikti.... geceleri bi kere ya uyaniyordum ya uyanmiyordum... güzel güzel uyuyordum... Dün geldi... bi Kabus gördüm uyandim, bi dönerken uyandim, bi bacagima cok fena krampf girdi uyandim.... demek beni bebek degil kocam uyutmuyormus 🙂

🙂
sen de onu taciz et.
tekmele falan arada. ne de olsa bişey diyemez 🙂

herkese hoşbulduk🙂

şirkete alınacak bardak falan vardı. bizim şoför abi de ikea tarafından geçecekti ve o almayı beceremez diye alışverişe gönüllü oldum. beni götürdü, getirdi.

canım benim iyiyim🙂
tamam hep burda seni beklerim🙂

ehh bugün biraz kaçamak yatım🙂 çabuk akşam olcek ehhe ehhe 🙂

İyi yaptın canım değişiklik olmuştur sana hava almışsın..
Bardak çanak bölümlerine bende çok takılırım öyle yerlerin 🙂

Etmem mi bebişim ederim tabikide 🙂

canım benim bilşrim edersin yoksa niye sana dua ediyim kıs dermişim hahahahahahhahah
herkese hoşbulduk🙂

şirkete alınacak bardak falan vardı. bizim şoför abi de ikea tarafından geçecekti ve o almayı beceremez diye alışverişe gönüllü oldum. beni götürdü, getirdi.

canım benim iyiyim🙂
tamam hep burda seni beklerim🙂

ehh bugün biraz kaçamak yatım🙂 çabuk akşam olcek ehhe ehhe 🙂

bekle bitanem yaa hatta birlikte yaşalım hiç ayrılmayalım hahaahaha

ay canim benim hosgeldinnn 🙂 .... biz iyiz allaha sükür, gece yine biraz uykusuz gecti ama idare ediyorum....

bu arada kizlar.... 3 gün E$im sehir disina cikti.... geceleri bi kere ya uyaniyordum ya uyanmiyordum... güzel güzel uyuyordum... Dün geldi... bi Kabus gördüm uyandim, bi dönerken uyandim, bi bacagima cok fena krampf girdi uyandim.... demek beni bebek degil kocam uyutmuyormus 🙂

ayy canımya kıyamam sana hahahahahahah kıs sende eşini hep biyere yolla doğurana kadar hahahahha

Ayyy evet ama kendime 12 ye kadar izin verdim, sonra 1 saat ev toplayıp oturucam dersimin başına, kızma öğretmenim 🙂

aferim çalışkan öğrenci 🙂 seneyede büte bırakma bak, bebiş gelirse çalışman zor olur di mii?

İlahi Emine , ben kocayı atıyom artık yataktan , uyutmuyorki hakkatenn

hımm ne güzel anneneneede test yaptırma ha ordaaaa hahahahahahahahahah:eferin:

deliiiiiiiii:puha:

bundan sonra kesin kapatıcam bunu anladım valla 😀

kız deli niye sizden sıkılıyım herşeyden sıkıldım canım yaaaa içim böle bi sıkılmış yanii

yok yokkk sen bizden sıkıldınn ühühüüüüüüüü, sıkılma arkadaşım , bak bebişin geliyor ne güzelll, zaten gelince hiiiiiç vaktin olmayacak sıkılmaya 🙂

aferim çalışkan öğrenci 🙂 seneyede büte bırakma bak, bebiş gelirse çalışman zor olur di mii?

yok yokkk sen bizden sıkıldınn ühühüüüüüüüü, sıkılma arkadaşım , bak bebişin geliyor ne güzelll, zaten gelince hiiiiiç vaktin olmayacak sıkılmaya 🙂

ayy ayyy bacım ne biliim böle neye sıkıldığımı bilsem üstüne gitcem ama neye sıkıldığımıda bilmiorum hamişlik psikolojisi sanırsam ben bebişimi özledim bide galiba 3 gündür sayıklayıp duruom bide benim göbüşüm şişti normalmi daha 3 aylıkken şişmesi öne doğru şiştiğini farkediorum 😀

İyi yaptın canım değişiklik olmuştur sana hava almışsın..
Bardak çanak bölümlerine bende çok takılırım öyle yerlerin 🙂

hee yaa ben tabak çanak konusunda çok aç gözlüyüm.
bekarken anneme kızardım ama ben de aynı onun gibi oldum🙂

hava değişimi süper oldu.
biz bi site içersinde villada çalışıyoruz ve 2,5 yıldır aynı yerdeyiz.
önceleri maslakta cıvıl cıvıl ortamımız vardı. buraya geldiğimizden beri dört duvara kapanmıştık.
benim için harika oldu bu gezme.

aslında herkeeess kız diyor , hiç erkek gibi değil zaten kilo almadım ama genişledim yanlara doğru, karnım da yayvan , toto da yayıldı hafiften , e ağzıma tatlı koyamıyorum ,hiç canım istemiyor,bulantılar hala devam ... Oğluşumda hiiç böle olmamıştı bu çok çok farklı ama ?????

ya ona aldanma çünkü herkes diyo hiç bir hamişlik birbirine benzemiyo am benim içimden hep kz geçiyo inş sağlklı hayırlı bizin kıznm olurr canım allah gönlüne göre versin

deli yesinn seniiiii hahahahahahahah

Geri