Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

AÖF kamu okuyorum 2. sınıftayım bütünlemeler var işte bu hafta..

hadi bakalım o zaman bol şans diliyorum ve hemen dersinin başına otur diyorum bak dünde boşa gitmişşş, iki günün kalmış , hadi bakalım çalışkan çocuk ol da dersinin başına otur 🙂

kiz olsa daha kötüü.... sen el bebek gül bebek büyüttt... gelsin elalemin oglu alsin gitsin 🙂
ben zaten apartman almayi düsünüyorum.. tüm cocuklar evlendikten sonra benle oturcak, okadar 🙂

oooo bu saate i$emi ba$lanirmis.... seni seni.....
Hosgeldin sefa getirdin

kiiimmm ? vermem ben kızımı kimseleree 🙂 otursun dizimin dibinde 🙂
olmayan kızı da evde bıraktım ya ne diyeyim kendime 🙂
apartman yiy fikir de , finansman lazım.

hadi bakalım o zaman bol şans diliyorum ve hemen dersinin başına otur diyorum bak dünde boşa gitmişşş, iki günün kalmış , hadi bakalım çalışkan çocuk ol da dersinin başına otur 🙂

kiiimmm ? vermem ben kızımı kimseleree 🙂 otursun dizimin dibinde 🙂
olmayan kızı da evde bıraktım ya ne diyeyim kendime 🙂
apartman yiy fikir de , finansman lazım.

Ayyy evet ama kendime 12 ye kadar izin verdim, sonra 1 saat ev toplayıp oturucam dersimin başına, kızma öğretmenim 🙂

herkese hoşbulduk🙂

Hoş geldin minik kuşummmmmmmm.... 🙂
Niye geç geldin kıssss hayırdır...

şirkete alınacak bardak falan vardı. bizim şoför abi de ikea tarafından geçecekti ve o almayı beceremez diye alışverişe gönüllü oldum. beni götürdü, getirdi.

anaaammm gülüm gelmişş nasılsın kıs çok özledim seni hee bidaha beni bırakıp evede gitmeee hahahahahahahah

canım benim iyiyim🙂
tamam hep burda seni beklerim🙂

oooo bu saate i$emi ba$lanirmis.... seni seni.....
Hosgeldin sefa getirdin

ehh bugün biraz kaçamak yatım🙂 çabuk akşam olcek ehhe ehhe 🙂

hb emoşum senin güzel sesini duydum koşa koşa geldim nasılsn bebişimiz nasıl

ay canim benim hosgeldinnn 🙂 .... biz iyiz allaha sükür, gece yine biraz uykusuz gecti ama idare ediyorum....

bu arada kizlar.... 3 gün E$im sehir disina cikti.... geceleri bi kere ya uyaniyordum ya uyanmiyordum... güzel güzel uyuyordum... Dün geldi... bi Kabus gördüm uyandim, bi dönerken uyandim, bi bacagima cok fena krampf girdi uyandim.... demek beni bebek degil kocam uyutmuyormus 🙂

ah canım benimmm , emzirmek çok güzel bir duygu ama , inanılmaz birşey , ne diyim gerçekten bambaşka bir duygu...

memlekete gidiyorum , Samsuna gidiyorummm , anneannemi göreceğim inşaallah ..Lovely nin oralara gidiyorum 🙂

hamiişşşşşşşş, hamiş getirin banaaaaaaa , hamiş olsun herkesssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

:toilet: ay bu smile aynı beni anlatıyor 🙂

hımm ne güzel anneneneede test yaptırma ha ordaaaa hahahahahahahahahah:eferin:

Geri