Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

teşekkür ederim canım. benim koca o konularda gıcık biraz.
testlerde herşey yolunda çıktı ya, takviye yapmak mümkün değil. kesnlikle kabul etmiyor🙂
olacaksa olur diyor.

oyyy bizim bitanecik kocalarımız🙂

sen daha dur. yolun başındasın. uykusuz gecelere hazırlıklı ol🙂
Allah yardımcınız olsun hepinizin canlarım.

Ayyyyy benimki melek melek bi kanatları yok, aslında benim yerime onu üye yapmalıydım ben buraya :haha::haha::haha:

Hadi hadi samyyy sen beceremicen bu işi :haha:

Neyse ben toplu bir katliama neden olmadan gedem bari, sonra adım internetten güldürerek öldüren seri katile çıkacak :haha::haha::haha::haha::haha:

Hadi BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY......................

Heeee yaaaaaaaaa biz kov diyoz o kal diyo ... :haha:

ayy tamam gidin bende gidiyorum hıh şaka şaka kolay gelsin hepimize

canlar ben bu sefer gidiyorum , öğlen oldu hiçbişi yapamadım , koca gelecek birazdan .
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum , Lalezarım inşaallah güzel haberler verirsin haftaya , ben 15 ine kadar Samsundayım , yazamam ama şifre girmeden bulduğum yerden siteye girer okurum .Kendinize çok iyi bakın arkadaşlarım , mrs.m ve İzgile rastlayamadım selam söleyin.

güle güle canımm kolay gelsin hayırlı yolculuklar sana bizede dua et

Bende yapmıcam akşamdan kalanlar yeter bize bu akşam, ama ortalık toplancak..

hee had dagha ders yapcannn tembel senmi sınıfta kalma sakınn bidaha almam seni buraya

teşekkür ederim canım. benim koca o konularda gıcık biraz.
testlerde herşey yolunda çıktı ya, takviye yapmak mümkün değil. kesnlikle kabul etmiyor🙂
olacaksa olur diyor.

oyyy bizim bitanecik kocalarımız🙂

sen daha dur. yolun başındasın. uykusuz gecelere hazırlıklı ol🙂
Allah yardımcınız olsun hepinizin canlarım.

oyy oyyy yerim ben kocamı hartt diye hahahahahhahahha

Hadi hadi samyyy sen beceremicen bu işi :haha:

Neyse ben toplu bir katliama neden olmadan gedem bari, sonra adım internetten güldürerek öldüren seri katile çıkacak :haha::haha::haha::haha::haha:

Hadi BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY......................

ayyy evet ben beceremicem bu işi bende çıkıorum çok işim var evde temizlik yapıcam yoksa kocam kapının önüne koycak bu uyuşuklukla beni 🙂 hadi görüşrüz güzeller öptüm

Geri