Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Ayyyy sağol tatlı kuşum benim, Allah razı olsun inşallah dualarımızı kabul olur ayşemmmm...

ben geldiiiiiiimmmmmmmmmmm🙂

ayy bugün geciktim. ofise yeni geldim ve işe dalmadan size selam vereyim istedim.

nasılsınız kızlar? yine kalabalığız🙂

hoşgeldiiiinnn

ayy bugün geciktim. ofise yeni geldim ve işe dalmadan size selam vereyim istedim.

anaaammm gülüm gelmişş nasılsın kıs çok özledim seni hee bidaha beni bırakıp evede gitmeee
hah

hb emoşum senin güzel sesini duydum koşa koşa geldim nasılsn bebişimiz nasıl

kiz olsa daha kötüü.... sen el bebek gül bebek büyüttt... gelsin elalemin oglu alsin gitsin 🙂
ben zaten apartman almayi düsünüyorum.. tüm cocuklar evlendikten sonra benle oturcak, okadar 🙂

oooo bu saate i$emi ba$lanirmis.... seni seni.....
Hosgeldin sefa getirdin

Almıcam almıcam işte

ah canım benimmm , emzirmek çok güzel bir duygu ama , inanılmaz birşey , ne diyim gerçekten bambaşka bir duygu...

anaaa nere gidiyon fıstıkl kurabiyemm hayrlı yolculuklar dikkat et fazlada yorma kendi aman boşver bulantıların geçtimi bakim

memlekete gidiyorum , Samsuna gidiyorummm , anneannemi göreceğim inşaallah ..Lovely nin oralara gidiyorum 🙂

Bu foruma girmeye başladığımdan beri hamiş manyağı oldum zaten yaaa

hamiişşşşşşşş, hamiş getirin banaaaaaaa , hamiş olsun herkesssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!

ay bu smile aynı beni anlatıyor 🙂

bana bakkk Lalezar , yaş maş , abla mabla dinlemem , uçarım burdan sana heeee , bu saatten sonra vazgeçmek yok , bu foruma giren hamiş gider o kadar ...

ayy inş inş bitanem ya hepimiz hamiş çıkarz benim pek umudum kalmadı ama bir ben hamiş olmadan çıkıcam galiba
hhaha

Ayyyy sağol tatlı kuşum benim, Allah razı olsun inşallah dualarımızı kabul olur ayşemmmm...

sende saol nedemek gülüm sen olsan ban dua etmezmisin aminnnnnnnnnn inş