Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

denee valla.... bende en az 3 istiyorum... 3 tane kizim olursa 4 de deniyebilirim 🙂
E$inde eminim isticektir.... $imdi adam hamilelik piskolojisindedir üstüne gitme 🙂

Eeeee sonra tepkisi ne oldu kadıncağızın sakin sakin yapıp verdi mi, niye diye sormadı mı .. 🙂

denee valla.... bende en az 3 istiyorum... 3 tane kizim olursa 4 de deniyebilirim 🙂
E$inde eminim isticektir.... $imdi adam hamilelik piskolojisindedir üstüne gitme 🙂

4 e gidemem herhalde , 34 de 2. doğacak , 36 -37 de 3. olsa , 4. ye zor görünüyor , o yaştan sonra 4 çocukla uğraşmak zor olur ....Ama sen gençsin daha yürü be Emine kim tutar seniii

ay sana türkü söyleyerek karşılıyorum cicim 🙂

heee $imdi oldu ben dag falan degince... korktum 🙂

Nayırrrrrrrrrrrrrrrr nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolomaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz almam yapmıcam işteeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

ozaman kan testi yaptir.... onu bunu bilmem Pazartesi senden bekledigim haberi duymak istiyorum... artik idrar testimi yaparsin, kan testimi, yoksa kürba testimi ne yaparsan yap 🙂

P.tesiye kadar adet olmazsam söz, bi test yapıcam önce, yine öyle çıkarsa gidip kannnnnnnnnnn testi de yaptırırım, yoksa kanımı emeceksiniz eminemle ikiniz
yaaaaaa , ben bu akşam Samsuna gidiyorum , net yok ordaki evde , ama cafe filan bulur bakarım ben ya, dayanamam , ölürüm meraktan , hem sen utanmıyormusun bu kadar hamile gadini meraklandırmaya bakıymmmm

Ayyy cok sevindimm, hadi gözün aydin.. bizim ayda hamis kalanlarin hep kiz oldu 🙂

bugün al, yarin sabah yap testi.... sende kurtul bende 🙂

Canım hadi hayırlısı, allahım eline ayağına kavuştursun inşallah sağ salim..

tebrikler cnm subat annelerinden bi benimki göstzermedi cinsiyetini

buarada hosgeldiniz yeni gelenler
cok tesekur ederım kızlar benım gıbı kımın kızı olacak ki ???