evet bir dahaki kontrolde netleşir sanırım 27 Eylülde gideceğim, 15 haftalık olacak o zaman ...Ama ilk hamileliğimdede 12+ da erkek olduğunu söylemişti ve oğluşum gelmişti , bakalım Rabbim bilir ....Ama 3. de deneyeceğim , eşim hiç bu konuyu açtırmıyor bile ama ben bir yolunu bulurum inşaallah..
denee valla.... bende en az 3 istiyorum... 3 tane kizim olursa 4 de deniyebilirim 🙂
E$inde eminim isticektir.... $imdi adam hamilelik piskolojisindedir üstüne gitme 🙂
selam kızlar nasılsınız ben cok iyiyim size bi haberim var benimde bir kızım olacak bunu dun ogrendım ve sizinle paylaşmak istedim ama aslında sevıncımı tam yasayamadım cunku annemı ugurladım cnm mis kokulu annemi
P.tesiye kadar adet olmazsam söz, bi test yapıcam önce, yine öyle çıkarsa gidip kannnnnnnnnnn testi de yaptırırım, yoksa kanımı emeceksiniz eminemle ikiniz
denee valla.... bende en az 3 istiyorum... 3 tane kizim olursa 4 de deniyebilirim 🙂
E$inde eminim isticektir.... $imdi adam hamilelik piskolojisindedir üstüne gitme 🙂
4 e gidemem herhalde , 34 de 2. doğacak , 36 -37 de 3. olsa , 4. ye zor görünüyor , o yaştan sonra 4 çocukla uğraşmak zor olur ....Ama sen gençsin daha yürü be Emine kim tutar seniii
P.tesiye kadar adet olmazsam söz, bi test yapıcam önce, yine öyle çıkarsa gidip kannnnnnnnnnn testi de yaptırırım, yoksa kanımı emeceksiniz eminemle ikiniz
yaaaaaa , ben bu akşam Samsuna gidiyorum , net yok ordaki evde , ama cafe filan bulur bakarım ben ya, dayanamam , ölürüm meraktan , hem sen utanmıyormusun bu kadar hamile gadini meraklandırmaya bakıymmmm