Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
İnşallah canım, şehnaz hala teziyle mi uğraşıyor.. İnşallah canım herkesin güzel haberleri burda sıra sıra gelir canım benim...
Benimde bütlerim var izin aldım evdeyim çalışayım diye ama dün yatılı misafirim geldi, yeni gittiler, 1 günüm boşa gitti anlıycan...
Ahhh canım benim iyi olmasına çok sevindim,
Kız deli olma o kadar uğraştın olsun diye bide erkek kız ayrımımı yapıyorsun sağlıkla dünyeye gelsin hele, kuzuna arkadaş işte daha iyi anlaşırlar...
ayırım değil tabii ama işte hep kız bebek özlemim var napıym , içimden gelen bişey bu ,dr. öyle diyince bir tuhaf oldum Allah biliyor ya , ama inanıyorum 3. kız olacak 🙂
kolay gelsin , ders çalışmayı severim ben aslında.
selammm
ayırım değil tabii ama işte hep kız bebek özlemim var napıym , içimden gelen bişey bu ,dr. öyle diyince bir tuhaf oldum Allah biliyor ya , ama inanıyorum 3. kız olacak 🙂
Lalezar bende de aynen anlattıkların oldu yani haziran ayında regl öncesi süt gibi akıntım oldu sonra regl gününe 2 gün kala test yaptım 10-15 dk. sonra çok silik bir çizgi belirdi , 2 gün sonra tekrarladım öncekinden biraz daha koyu ama yine çok silik bir çizgi belirdi ve 12 saat sonra regl oldum , Temmuz ayında da aynı akıntı vardı yumurtlamadan itibaren devam etti , regl günü test yaptım ve aynı silik çizgi ..... ağladım zırladım yine yok bebiş diye , sonra düşündüm , geçen ayda böyle olmuştu , kalktım ve aynı testten anneme yaptım 🙂 test bozuksa anlamak için ,hiiiç bişey çıkmadı ikinci çizgi filan yok bembeyaz .... dedim ki o zaman bunu kan temizler 🙂 eğer dööllenme oluyor ama rahimde tutunamıyorsa bunun tedavisi gerekli olacak ve elimde kanıt olmalı , kan testinde herşey anlaşılır dedim ,kalktım gittim ,yaptırdım...Çok şükür gelmişti meleğim 101 çıkmıştı ama bekledik yinede iki gün sonra tekrar yaptırdık işte o zaman emin olduk .Dr. da tamam dedi ....
İnşaallah senin meleklerinde gelmiştir Lalezar , inşaallah bahçeni süsleyecek bir çiçek bir böcek gelir....