Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

3. cüyü zorlucan yani, o zaman sen çoooookkkk daha bu sitede kalırsın bilgemelekciiiiimmmm 🙂

İnşallah canım Allah gönlünün muradını versin ama yinede sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez ta.iki...

tabii önce sağlıkkk , ama çok istiyorum bir kızım olsun .... yoksa manyak bir kaynana olacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eminem eminem köyümün güzeli dağlara geeeeeel eminemmmmmmmmmm

🙂🙂🙂🙂🙂

Daglaramiiiii,, napcan kiz beni daglarda :meri:

herkeze günaydinnnn.....

Bilgemelekcim... kiz olasaya kadar dvm 🙂 allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn insallahh bi oglu$umuz daha olcak.... ama bellide olmaz, bidaki kontrolde daha netle$ir herhalde...

selam kızlar nasılsınız ben cok iyiyim size bi haberim var benimde bir kızım olacak bunu dun ogrendım ve sizinle paylaşmak istedim ama aslında sevıncımı tam yasayamadım cunku annemı ugurladım cnm mis kokulu annemi

Lalezar bende de aynen anlattıkların oldu yani haziran ayında regl öncesi süt gibi akıntım oldu sonra regl gününe 2 gün kala test yaptım 10-15 dk. sonra çok silik bir çizgi belirdi , 2 gün sonra tekrarladım öncekinden biraz daha koyu ama yine çok silik bir çizgi belirdi ve 12 saat sonra regl oldum , Temmuz ayında da aynı akıntı vardı yumurtlamadan itibaren devam etti , regl günü test yaptım ve aynı silik çizgi ..... ağladım zırladım yine yok bebiş diye , sonra düşündüm , geçen ayda böyle olmuştu , kalktım ve aynı testten anneme yaptım 🙂 test bozuksa anlamak için ,hiiiç bişey çıkmadı ikinci çizgi filan yok bembeyaz .... dedim ki o zaman bunu kan temizler 🙂 eğer dööllenme oluyor ama rahimde tutunamıyorsa bunun tedavisi gerekli olacak ve elimde kanıt olmalı , kan testinde herşey anlaşılır dedim ,kalktım gittim ,yaptırdım...Çok şükür gelmişti meleğim 101 çıkmıştı ama bekledik yinede iki gün sonra tekrar yaptırdık işte o zaman emin olduk .Dr. da tamam dedi ....

İnşaallah senin meleklerinde gelmiştir Lalezar , inşaallah bahçeni süsleyecek bir çiçek bir böcek gelir....

Hımmm, demek hamişlikten olabiliyor,
Annene test mi yaptın :puha::puha::puha: ilahi yaaaa, kadıncağız sormadı mı niye yapıyon diye çok hoş yaaaaa ...

Bende gidip test almamak için kendimi zor tutuyorum, hadi bir gün hadi bir gün daha diyorum, bakalım hangi gün sabredemiycem, eczanede çok yakınımızda, ama direniyorum... 🙂

Daglaramiiiii,, napcan kiz beni daglarda :meri:

herkeze günaydinnnn.....

Bilgemelekcim... kiz olasaya kadar dvm 🙂 allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn insallahh bi oglu$umuz daha olcak.... ama bellide olmaz, bidaki kontrolde daha netle$ir herhalde...

günaydın canım,

evet bir dahaki kontrolde netleşir sanırım 27 Eylülde gideceğim, 15 haftalık olacak o zaman ...Ama ilk hamileliğimdede 12+ da erkek olduğunu söylemişti ve oğluşum gelmişti , bakalım Rabbim bilir ....Ama 3. de deneyeceğim , eşim hiç bu konuyu açtırmıyor bile ama ben bir yolunu bulurum inşaallah..

selam kızlar nasılsınız ben cok iyiyim size bi haberim var benimde bir kızım olacak bunu dun ogrendım ve sizinle paylaşmak istedim ama aslında sevıncımı tam yasayamadım cunku annemı ugurladım cnm mis kokulu annemi

Ayyy cok sevindimm, hadi gözün aydin.. bizim ayda hamis kalanlarin hep kiz oldu 🙂

Annene test mi yaptın :puha::puha::puha: ilahi yaaaa, kadıncağız sormadı mı niye yapıyon diye çok hoş yaaaaa ...

Bende gidip test almamak için kendimi zor tutuyorum, hadi bir gün hadi bir gün daha diyorum, bakalım hangi gün sabredemiycem, eczanede çok yakınımızda, ama direniyorum... 🙂

bugün al, yarin sabah yap testi.... sende kurtul bende 🙂

hayırlı olsunn, gelinliğini de görürsün inşaallah 🙂

ya sorma , çok komikti uyuyordu annem , uyandırdım , dedimki çişini yaptın mı anneee??? salaklığa bak kadın hamile sanki de ilk idrar arıyorum :puha: o da şaşırdı bir de uyku sersemi , yaptım dedi 🙂 olsun dedim al sana plastik bardak buna yap bana ver :puha::puha::puha:

Geri