Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

tabii önce sağlıkkk , ama çok istiyorum bir kızım olsun .... yoksa manyak bir kaynana olacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Eminem eminem köyümün güzeli dağlara geeeeeel eminemmmmmmmmmm

🙂🙂🙂🙂🙂

Daglaramiiiii,, napcan kiz beni daglarda :meri:

herkeze günaydinnnn.....

Bilgemelekcim... kiz olasaya kadar dvm 🙂 allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinn insallahh bi oglu$umuz daha olcak.... ama bellide olmaz, bidaki kontrolde daha netle$ir herhalde...

selam kızlar nasılsınız ben cok iyiyim size bi haberim var benimde bir kızım olacak bunu dun ogrendım ve sizinle paylaşmak istedim ama aslında sevıncımı tam yasayamadım cunku annemı ugurladım cnm mis kokulu annemi

Hımmm, demek hamişlikten olabiliyor,
Annene test mi yaptın
ilahi yaaaa, kadıncağız sormadı mı niye yapıyon diye çok hoş yaaaaa ...

Bende gidip test almamak için kendimi zor tutuyorum, hadi bir gün hadi bir gün daha diyorum, bakalım hangi gün sabredemiycem, eczanede çok yakınımızda, ama direniyorum... 🙂

günaydın canım,

evet bir dahaki kontrolde netleşir sanırım 27 Eylülde gideceğim, 15 haftalık olacak o zaman ...Ama ilk hamileliğimdede 12+ da erkek olduğunu söylemişti ve oğluşum gelmişti , bakalım Rabbim bilir ....Ama 3. de deneyeceğim , eşim hiç bu konuyu açtırmıyor bile ama ben bir yolunu bulurum inşaallah..

Ayyy cok sevindimm, hadi gözün aydin.. bizim ayda hamis kalanlarin hep kiz oldu 🙂

bugün al, yarin sabah yap testi.... sende kurtul bende 🙂

hayırlı olsunn, gelinliğini de görürsün inşaallah 🙂

ya sorma , çok komikti uyuyordu annem , uyandırdım , dedimki çişini yaptın mı anneee??? salaklığa bak kadın hamile sanki de ilk idrar arıyorum
o da şaşırdı bir de uyku sersemi , yaptım dedi 🙂 olsun dedim al sana plastik bardak buna yap bana ver