ilahi meryem yaw güldürdün %100 erkeki yerim bennn
bende daynamayıp bi patik aldım ama yeşil iki cinsede uygun bakalım bizimki nolcak heralde açıklanmayan ben varım sırada sizlerden sonra hamiş olan tatlıcadımında hemen hemen belli kesinleşmesede galiba ondan sonra ben geliyom benmle alakalı bi tahminin var mı meryemcim :f040:
mrs.m dün şeker yüklemesi yaptık ve 183 çıktı.maksimum 140 olması gerekirken.çok yüksek çıktı benimki.gebelik şekeri var yani 🙁 şekeri bitiriyorsun dedi.0 şeker olacak artık bebişim gelene kadar.pazartesi yine gidip 100 gr baktıracam.sen hangi gün gidiyorsun
canım okudum yaaa cevap da yazmıştım sana ama çok gerilerde kaldı. çok yüksek görünüyor, muhtemelen benim de öyle olacak. pazartesi yapılacak bakalım, bu aralar tatlı yemeyim bari. canım belki 100 gr da iyi çıkar dur bakalım... hem tatlı yemeyeceksin ya belki de düşer. bende seninle aynı gün gidiyorum canım.
selam kızlar nasılsınız?
aysegul resmını degıstırmısın bacım hah bu bebıs daha sevımlı.....meryemcım gecmıs olsun rahatsızmıssın.....dıkkat et kendıne canım....
benim doktorda dedi 99% kiz ama sakin pembe esyalar alma diye...
ama ben yinede dayanamdim bi kac parca aldim.... oglan olursa ablama veririm, nede olsa onda cocuk bol 🙂
oyyy cok hareketliiii.... basladimi durmak bilmiyor 🙂
gecen hafta hafifdi hareketleri ama masallah bu hafta baya baya belli ediyor kendini 🙂
ayyyy evttt benimde hergün aklimdan geciyor.... bi kac parca birseyler aldim pembe pembe... kafamda odayi falan planladim... bide Oglan diyormus doktor 🙂
yok ama yaaa kizzzz eminim ben....
bi kac haftaya sende baslarsin hissetmeye... cok eglenceli oluyor 🙂
pembişleri doldurma dur kıss iice bi gör kızını 🙂
ama hissediyosan genelde annelerin hisleri yanılmıyo allahın izniylee hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşş
ilahi meryem yaw güldürdün %100 erkeki yerim bennn
bende daynamayıp bi patik aldım ama yeşil iki cinsede uygun bakalım bizimki nolcak heralde açıklanmayan ben varım sırada sizlerden sonra hamiş olan tatlıcadımında hemen hemen belli kesinleşmesede galiba ondan sonra ben geliyom benmle alakalı bi tahminin var mı meryemcim :f040:
ohhh ne güzel bitanem bizdende selam söyleseydin minik prensimize yaa sizde yani çocuğun özeline bira saygı bide uykusuz bırakmışlar yani ben size nağpimm yeğenimin rahatn bozmayın bidaha öğlen saatine yapın şu görüş gününü canım aaa olmazkii:raila:
hastaneye 2 araba değiştirerek gidiyorum uzak o yüzden erken kalkıp gitmem gerekiyor.selam söyleyecektim ama uyuyordu.şimdi uyanık hemen söyledim ayşegül teyzesinin selamını
pembişleri doldurma dur kıss iice bi gör kızını 🙂
ama hissediyosan genelde annelerin hisleri yanılmıyo allahın izniylee hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşş
mrs.m dün şeker yüklemesi yaptık ve 183 çıktı.maksimum 140 olması gerekirken.çok yüksek çıktı benimki.gebelik şekeri var yani 🙁 şekeri bitiriyorsun dedi.0 şeker olacak artık bebişim gelene kadar.pazartesi yine gidip 100 gr baktıracam.sen hangi gün gidiyorsun
he kızz ben kaldırdım seniiii baktım öleee yatıyon yerdee :raila:
ii teyzesi inş 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım doktordan güzel şeyler duyarız inş hep sorunsuz geçer herkesinkide duam herzaman hepimiz için cnm
hha allah raz olsun canımmmdüştüm kafam yerine sonradan geldi ayy geçmezde o iki hafta inş güzel haberler alırsın bebişten hiç sorun yaşamadan tamamlarsın hamişliğini bitanem benim
selam kızlar nasılsınız?
aysegul resmını degıstırmısın bacım hah bu bebıs daha sevımlı.....meryemcım gecmıs olsun rahatsızmıssın.....dıkkat et kendıne canım....