Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

emiş benim dr %90 kız dedi ama sonra % 100 erkek oldu.pembişlere bakmaya başlamıştım ki Allahtan bişey almadım
ilahi meryem yaw güldürdün %100 erkeki yerim bennn
bende daynamayıp bi patik aldım ama yeşil iki cinsede uygun bakalım bizimki nolcak heralde açıklanmayan ben varım sırada sizlerden sonra hamiş olan tatlıcadımında hemen hemen belli kesinleşmesede galiba ondan sonra ben geliyom benmle alakalı bi tahminin var mı meryemcim :f040:

canım okudum yaaa cevap da yazmıştım sana ama çok gerilerde kaldı. çok yüksek görünüyor, muhtemelen benim de öyle olacak. pazartesi yapılacak bakalım, bu aralar tatlı yemeyim bari. canım belki 100 gr da iyi çıkar dur bakalım... hem tatlı yemeyeceksin ya belki de düşer. bende seninle aynı gün gidiyorum canım.

insallah iyi cikar testler.... evt bende KIZIMI görcem... gerci benim degisme ihtimali var ama bence degismicekkk KIZ iste KIZZZ

inşallah canım.... inşallah kızdır o zaman 🙂

selam kızlar nasılsınız?
aysegul resmını degıstırmısın bacım hah bu bebıs daha sevımlı.....meryemcım gecmıs olsun rahatsızmıssın.....dıkkat et kendıne canım....

hoşgeldin canımmmm naber? bizler iyiyiz

AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN inşallah

inlah cnm hissttmek mükammeldir eminim
pembişleri doldurma dur kıss iice bi gör kızını 🙂
ama hissediyosan genelde annelerin hisleri yanılmıyo allahın izniylee hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşş

ben kiz diyorum.... ama bunda avatarininda etkisi olabilir 🙂

hastaneye 2 araba değiştirerek gidiyorum uzak o yüzden erken kalkıp gitmem gerekiyor.selam söyleyecektim ama uyuyordu.şimdi uyanık hemen söyledim ayşegül teyzesinin selamını

Belediyemi kiskansin......
güldürdün beni

gül güzel yüzlüm benim canım yaa gülmekte ne kadar yakışiyo

evet ccanım benim geldim ama hala yavaş bağlantı zor gidiyo bunada şükür ohh iyi olun nhep inş bende iyiyim sayenizde

ayyyy meryemim benimn yaa çok üzüldümmm inş geçer tatlımm aman dikkat et bitanem allah korusun sizi

hha allah raz olsun canımmmdüştüm kafam yerine sonradan geldi ayy geçmezde o iki hafta inş güzel haberler alırsın bebişten hiç sorun yaşamadan tamamlarsın hamişliğini bitanem benim

selam kızlar nasılsınız?
aysegul resmını degıstırmısın bacım hah bu bebıs daha sevımlı.....meryemcım gecmıs olsun rahatsızmıssın.....dıkkat et kendıne canım....

amanda amanda canımmmmmmmmmmmm gelmişşş bak küsme yesin diye mmmmmm leri uzattım böylede keçi sesi oldu ama neyse

diymi çok tatlı yaaaa saol fıstık çok aradaımm