Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

emiş benim dr %90 kız dedi ama sonra % 100 erkek oldu.pembişlere bakmaya başlamıştım ki Allahtan bişey almadım
hahaha ilahi meryem yaw güldürdün %100 erkeki yerim bennn
bende daynamayıp bi patik aldım ama yeşil iki cinsede uygun bakalım bizimki nolcak heralde açıklanmayan ben varım sırada sizlerden sonra hamiş olan tatlıcadımında hemen hemen belli kesinleşmesede galiba ondan sonra ben geliyom benmle alakalı bi tahminin var mı meryemcim :f040:

mrs.m dün şeker yüklemesi yaptık ve 183 çıktı.maksimum 140 olması gerekirken.çok yüksek çıktı benimki.gebelik şekeri var yani 🙁 şekeri bitiriyorsun dedi.0 şeker olacak artık bebişim gelene kadar.pazartesi yine gidip 100 gr baktıracam.sen hangi gün gidiyorsun

canım okudum yaaa cevap da yazmıştım sana ama çok gerilerde kaldı. çok yüksek görünüyor, muhtemelen benim de öyle olacak. pazartesi yapılacak bakalım, bu aralar tatlı yemeyim bari. canım belki 100 gr da iyi çıkar dur bakalım... hem tatlı yemeyeceksin ya belki de düşer. bende seninle aynı gün gidiyorum canım.

insallah iyi cikar testler.... evt bende KIZIMI görcem... gerci benim degisme ihtimali var ama bence degismicekkk KIZ iste KIZZZ

inşallah canım.... inşallah kızdır o zaman 🙂

selam kızlar nasılsınız?
aysegul resmını degıstırmısın bacım hah bu bebıs daha sevımlı.....meryemcım gecmıs olsun rahatsızmıssın.....dıkkat et kendıne canım....

hoşgeldin canımmmm naber? bizler iyiyiz

bütün hamişlerin bütün hamişliği inşaallah sorunsuz geçer sorunsuz doğurup sağlıklı bebişlerini kucaklarına alırlar mutlulukla.bütün hamiş olmayanlar da hemen hamiş kalır inşaallah.ezan okunurken duamı yapayım 🙂

AMİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN inşallah

emiş benim dr %90 kız dedi ama sonra % 100 erkek oldu.pembişlere bakmaya başlamıştım ki Allahtan bişey almadım

bunu $imdimi söylüyorsun 🙂

benim doktorda dedi 99% kiz ama sakin pembe esyalar alma diye...
ama ben yinede dayanamdim bi kac parca aldim.... oglan olursa ablama veririm, nede olsa onda cocuk bol 🙂

oyyy cok hareketliiii.... basladimi durmak bilmiyor 🙂
gecen hafta hafifdi hareketleri ama masallah bu hafta baya baya belli ediyor kendini 🙂
ayyyy evttt benimde hergün aklimdan geciyor.... bi kac parca birseyler aldim pembe pembe... kafamda odayi falan planladim... bide Oglan diyormus doktor 🙂
yok ama yaaa kizzzz eminim ben....
bi kac haftaya sende baslarsin hissetmeye... cok eglenceli oluyor 🙂
inlah cnm hissttmek mükammeldir eminim
hahaha pembişleri doldurma dur kıss iice bi gör kızını 🙂
ama hissediyosan genelde annelerin hisleri yanılmıyo allahın izniylee hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşş

hahaha ilahi meryem yaw güldürdün %100 erkeki yerim bennn
bende daynamayıp bi patik aldım ama yeşil iki cinsede uygun bakalım bizimki nolcak heralde açıklanmayan ben varım sırada sizlerden sonra hamiş olan tatlıcadımında hemen hemen belli kesinleşmesede galiba ondan sonra ben geliyom benmle alakalı bi tahminin var mı meryemcim :f040:

ben kiz diyorum.... ama bunda avatarininda etkisi olabilir 🙂

ohhh ne güzel bitanem bizdende selam söyleseydin minik prensimize yaa sizde yani çocuğun özeline bira saygı bide uykusuz bırakmışlar yani ben size nağpimm yeğenimin rahatn bozmayın bidaha öğlen saatine yapın şu görüş gününü canım aaa olmazkii:raila::hula::hula:
hastaneye 2 araba değiştirerek gidiyorum uzak o yüzden erken kalkıp gitmem gerekiyor.selam söyleyecektim ama uyuyordu.şimdi uyanık hemen söyledim ayşegül teyzesinin selamını

Belediyemi kiskansin...... :haha: güldürdün beni :huhe:

gül güzel yüzlüm benim canım yaa gülmekte ne kadar yakışiyo

olsun neyse geç olsun da güç olmasın, sonunda geldiinnnn 🙂
çok şükür canım iyiyiz. sen nasılsın

evet canım ama bu sefer çok heyecan verici değil, test var inşallah normal çıkar. olsun yine de kızımı göreceğim 🙂

evet ccanım benim geldim ama hala yavaş bağlantı zor gidiyo bunada şükür ohh iyi olun nhep inş bende iyiyim sayenizde

mrs.m dün şeker yüklemesi yaptık ve 183 çıktı.maksimum 140 olması gerekirken.çok yüksek çıktı benimki.gebelik şekeri var yani 🙁 şekeri bitiriyorsun dedi.0 şeker olacak artık bebişim gelene kadar.pazartesi yine gidip 100 gr baktıracam.sen hangi gün gidiyorsun

ayyyy meryemim benimn yaa çok üzüldümmm inş geçer tatlımm aman dikkat et bitanem allah korusun sizi

he kızz ben kaldırdım seniiii baktım öleee yatıyon yerdee :raila:
ii teyzesi inş 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım doktordan güzel şeyler duyarız inş hep sorunsuz geçer herkesinkide duam herzaman hepimiz için cnm

hahahahha allah raz olsun canımmmdüştüm kafam yerine sonradan geldi ayy geçmezde o iki hafta inş güzel haberler alırsın bebişten hiç sorun yaşamadan tamamlarsın hamişliğini bitanem benim

selam kızlar nasılsınız?
aysegul resmını degıstırmısın bacım hah bu bebıs daha sevımlı.....meryemcım gecmıs olsun rahatsızmıssın.....dıkkat et kendıne canım....

amanda amanda canımmmmmmmmmmmm gelmişşş bak küsme yesin diye mmmmmm leri uzattım böylede keçi sesi oldu ama neyse:haha:

diymi çok tatlı yaaaa saol fıstık çok aradaımm

Geri