Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bütün hamişlerin bütün hamişliği inşaallah sorunsuz geçer sorunsuz doğurup sağlıklı bebişlerini kucaklarına alırlar mutlulukla.bütün hamiş olmayanlar da hemen hamiş kalır inşaallah.ezan okunurken duamı yapayım 🙂

ohh hemde nasil....
bi bucuk hafta önce basladi... ama bu son günlerde dahada net hissedebiliyorum.

insallah iyi cikar testler.... evt bende KIZIMI görcem... gerci benim degisme ihtimali var ama bence degismicekkk KIZ iste KIZZZ
emoşumenitekmede erken başladı yaa ne güzel kızın maşallah pek bi hareketli annesii hahaha demekki 17.haftadan sonra artık bişiler hissedilmeye başlaabiliyoo uff az kaldı iple çekiyom o günlerii buarada sana bu gidişte bi süpriz yapıp farklı bişi göstermesin sakın hahaha annesi gibi çılgın bebişşşş tatlı bebiş

ya sen benim bitanemsin yaaaaaaa kurabn olsun sana ayşegül emiii canım benimm beni de düşürnür müş kuşummmmmmmmmmmmm :emzirme: inş böyle olasın yakında

düşünmem mi ben seni, canımsın.
inşallah ikimiz de böyle olcez yakında🙂

bütün hamişlerin bütün hamişliği inşaallah sorunsuz geçer sorunsuz doğurup sağlıklı bebişlerini kucaklarına alırlar mutlulukla.bütün hamiş olmayanlar da hemen hamiş kalır inşaallah.ezan okunurken duamı yapayım 🙂

Allah razı olsun🙂

tamam tamam herkeşleri kıskandıracam🙂

hahahahahha kıskandır bacım tabiiii

yiyemezsin kiiiiiiiiiiiiii

:fati:

kıs sok o dilini içeri seni belediyeye şikaye ederim bak trafa tükürüyo diye:haha:

ayşegülüm kurabişim yeğenin iyi.dün görüş günümüzdü hem de renkli ultrasonmuş.iki elini yüzüne kapatmış asık suratla uyuyordu.bozmadı istifini yüzünü gösremek istemedi.eee ne de olsa özeline giriyoruz.hem de sabahın 6sında kaldırıp doktora götürünce uykusuz kaldı yavrucak

ohhh ne güzel bitanem bizdende selam söyleseydin minik prensimize yaa sizde yani çocuğun özeline bira saygı bide uykusuz bırakmışlar yani ben size nağpimm yeğenimin rahatn bozmayın bidaha öğlen saatine yapın şu görüş gününü canım aaa olmazkii:raila::hula::hula:

ayy canım benim Allah razı olsun senden.
eminem senden de...

yeniden okusam mı? okuduğumda sadece ben ve eşim okumuştuk. daha fazla insan okursa daha etkili olur mu acep?

hacet duasında da lovely tuttuğunu söyledi. emine sen de öyle deyince heyecanlandım ha🙂
ayşegül gel kıs okuyalım...

amin canım benimde sendende allah razı olsun
ya bende emoş öyle diyince heycanladım yapak okuyak ne bulduysak yapak kıssss

emoşumenitekmede erken başladı yaa ne güzel kızın maşallah pek bi hareketli annesii hahaha demekki 17.haftadan sonra artık bişiler hissedilmeye başlaabiliyoo uff az kaldı iple çekiyom o günlerii buarada sana bu gidişte bi süpriz yapıp farklı bişi göstermesin sakın hahaha annesi gibi çılgın bebişşşş tatlı bebiş

oyyy cok hareketliiii.... basladimi durmak bilmiyor 🙂
gecen hafta hafifdi hareketleri ama masallah bu hafta baya baya belli ediyor kendini 🙂
ayyyy evttt benimde hergün aklimdan geciyor.... bi kac parca birseyler aldim pembe pembe... kafamda odayi falan planladim... bide Oglan diyormus doktor 🙂
yok ama yaaa kizzzz eminim ben....
bi kac haftaya sende baslarsin hissetmeye... cok eglenceli oluyor 🙂

Geri