emoşumenitekmede erken başladı yaa ne güzel kızın maşallah pek bi hareketli annesii
demekki 17.haftadan sonra artık bişiler hissedilmeye başlaabiliyoo uff az kaldı iple çekiyom o günlerii buarada sana bu gidişte bi süpriz yapıp farklı bişi göstermesin sakın
ayşegülüm kurabişim yeğenin iyi.dün görüş günümüzdü hem de renkli ultrasonmuş.iki elini yüzüne kapatmış asık suratla uyuyordu.bozmadı istifini yüzünü gösremek istemedi.eee ne de olsa özeline giriyoruz.hem de sabahın 6sında kaldırıp doktora götürünce uykusuz kaldı yavrucak
ohhh ne güzel bitanem bizdende selam söyleseydin minik prensimize yaa sizde yani çocuğun özeline bira saygı bide uykusuz bırakmışlar yani ben size nağpimm yeğenimin rahatn bozmayın bidaha öğlen saatine yapın şu görüş gününü canım aaa olmazkii:raila:
emoşumenitekmede erken başladı yaa ne güzel kızın maşallah pek bi hareketli annesii
demekki 17.haftadan sonra artık bişiler hissedilmeye başlaabiliyoo uff az kaldı iple çekiyom o günlerii buarada sana bu gidişte bi süpriz yapıp farklı bişi göstermesin sakın
oyyy cok hareketliiii.... basladimi durmak bilmiyor 🙂
gecen hafta hafifdi hareketleri ama masallah bu hafta baya baya belli ediyor kendini 🙂
ayyyy evttt benimde hergün aklimdan geciyor.... bi kac parca birseyler aldim pembe pembe... kafamda odayi falan planladim... bide Oglan diyormus doktor 🙂
yok ama yaaa kizzzz eminim ben....
bi kac haftaya sende baslarsin hissetmeye... cok eglenceli oluyor 🙂