A ayşegüüll Daimi Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.951 eminegelin' Alıntı: neeeeeyyyyy yokmusun, caktirmamiii....kacamassin benden, gözüm üstünde 🙂 iyiyim canim , sen nasilsin... bende Özledim valla... sizin yüzünüzden laptop alcam eve 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay emoşum benimn seminerden dönmüş özledik bacım seni nasılsın bakim bebiş nasıl
eminegelin' Alıntı: neeeeeyyyyy yokmusun, caktirmamiii....kacamassin benden, gözüm üstünde 🙂 iyiyim canim , sen nasilsin... bende Özledim valla... sizin yüzünüzden laptop alcam eve 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay emoşum benimn seminerden dönmüş özledik bacım seni nasılsın bakim bebiş nasıl
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.952 ayşegüüll' Alıntı: hoşbulduk kurabiyem ya sinir oldum benim bağlantı kafayı iki gündür böyle nasılsın bakim göremedim seni nezamandır özledim fıstık Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar. ben de seni çok özledim yaa. benim bu ay bitti ve dualarda sana odaklandım ona göre🙂 dikkatli o ve sıkı çalış
ayşegüüll' Alıntı: hoşbulduk kurabiyem ya sinir oldum benim bağlantı kafayı iki gündür böyle nasılsın bakim göremedim seni nezamandır özledim fıstık Genişletmek için tıkla ... al benden de o kadar. ben de seni çok özledim yaa. benim bu ay bitti ve dualarda sana odaklandım ona göre🙂 dikkatli o ve sıkı çalış
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.953 oooo 9 kişi olmuşuz. yeni gelenler, arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz🙂
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.955 sabırsızım' Alıntı: al tabi... doğum iznine çıkınca napcaz biz sensiz, sen bizsiz🙂 ben de iyiyim canım ne olsun. sahura kalktığımda regli olduğumu gördüm ve sabah çok üzgündüm. ama şimdi daha iyiyim ve hatta diğer aya ümidim var🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy kurabiyem sen regl mi oldun yine mi geldi o gıcık kırmzılar kıyamam sana üzülme fıstık ama ben hissdiyom çok az kaldı geliyo senin meliş durum rahatsız etmeyin beni yine transa geçtiömmm görüyorum görüyorummm sabırsızm ı hamile görüyorum
sabırsızım' Alıntı: al tabi... doğum iznine çıkınca napcaz biz sensiz, sen bizsiz🙂 ben de iyiyim canım ne olsun. sahura kalktığımda regli olduğumu gördüm ve sabah çok üzgündüm. ama şimdi daha iyiyim ve hatta diğer aya ümidim var🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy kurabiyem sen regl mi oldun yine mi geldi o gıcık kırmzılar kıyamam sana üzülme fıstık ama ben hissdiyom çok az kaldı geliyo senin meliş durum rahatsız etmeyin beni yine transa geçtiömmm görüyorum görüyorummm sabırsızm ı hamile görüyorum
eminegelin Yeni Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.957 sabırsızım' Alıntı: al tabi... doğum iznine çıkınca napcaz biz sensiz, sen bizsiz🙂 ben de iyiyim canım ne olsun. sahura kalktığımda regli olduğumu gördüm ve sabah çok üzgündüm. ama şimdi daha iyiyim ve hatta diğer aya ümidim var🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy hayirlisi olsun canim benim. insallahhhh bu ay olcakkk... herzaman dualarim seninle....... lalezardi sanirim bi kac ay önce salati tefriciye okumustuu..ona baslasana hep birlikte okuruz....
sabırsızım' Alıntı: al tabi... doğum iznine çıkınca napcaz biz sensiz, sen bizsiz🙂 ben de iyiyim canım ne olsun. sahura kalktığımda regli olduğumu gördüm ve sabah çok üzgündüm. ama şimdi daha iyiyim ve hatta diğer aya ümidim var🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy hayirlisi olsun canim benim. insallahhhh bu ay olcakkk... herzaman dualarim seninle....... lalezardi sanirim bi kac ay önce salati tefriciye okumustuu..ona baslasana hep birlikte okuruz....
seldosdemir Yeni Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.958 ayşegüüll' Alıntı: ayy kurabiyem sen regl mi oldun yine mi geldi o gıcık kırmzılar kıyamam sana üzülme fıstık ama ben hissdiyom çok az kaldı geliyo senin meliş durum rahatsız etmeyin beni yine transa geçtiömmm görüyorum görüyorummm sabırsızm ı hamile görüyorum Genişletmek için tıkla ... bak yaaa! kıs beni heveslendirme. düşüncesi bilem güzel ya🙂 beraber hamiş olup göbişleri tokuşturucaz ya! o zaman seninki de yaklaştı demektir🙂
ayşegüüll' Alıntı: ayy kurabiyem sen regl mi oldun yine mi geldi o gıcık kırmzılar kıyamam sana üzülme fıstık ama ben hissdiyom çok az kaldı geliyo senin meliş durum rahatsız etmeyin beni yine transa geçtiömmm görüyorum görüyorummm sabırsızm ı hamile görüyorum Genişletmek için tıkla ... bak yaaa! kıs beni heveslendirme. düşüncesi bilem güzel ya🙂 beraber hamiş olup göbişleri tokuşturucaz ya! o zaman seninki de yaklaştı demektir🙂
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.959 sabırsızım' Alıntı: al benden de o kadar. ben de seni çok özledim yaa. benim bu ay bitti ve dualarda sana odaklandım ona göre🙂 dikkatli o ve sıkı çalış Genişletmek için tıkla ... meleğim benim benim duam hep seninle reglin bitince görem seni çalış ki belediye kıskansın bu ne azim diyee hhah:f040:
sabırsızım' Alıntı: al benden de o kadar. ben de seni çok özledim yaa. benim bu ay bitti ve dualarda sana odaklandım ona göre🙂 dikkatli o ve sıkı çalış Genişletmek için tıkla ... meleğim benim benim duam hep seninle reglin bitince görem seni çalış ki belediye kıskansın bu ne azim diyee hhah:f040:
berranur Yeni Üye Üye 1 Eylül 2010 #15.960 berranur' Alıntı: oyy bnm kurabiyem ayşegülümde gelmişşşş hoşgelmiş Genişletmek için tıkla ... cnm ilk girdiğinde de yazdım ama sorada düştünmü çıktınmı bişiler oldu tekrar hoşgeldinnnnnnnn
berranur' Alıntı: oyy bnm kurabiyem ayşegülümde gelmişşşş hoşgelmiş Genişletmek için tıkla ... cnm ilk girdiğinde de yazdım ama sorada düştünmü çıktınmı bişiler oldu tekrar hoşgeldinnnnnnnn