Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

olayım he🙂

evet eşim lisede. adam 12-1 lere kadar yatıyordu. bakalım yarın sabah nasıl kalkacak. gerçi saat kuruyor ama kapatıp yattığından ben arıyorum evden de zor kalkıyor. 🙂
sahura kadar oturursa olacağı o...

inşallahhhhhh ol canım benim

hııııı yatmaya alışınca zor oluyor yaaa, ben de dersler başlayınca zorlanacağım herhalde. hem şişik hem ayakta durmak zor, rabbim yardım eder inşallah

inşallahhhhhh ol canım benim

hııııı yatmaya alışınca zor oluyor yaaa, ben de dersler başlayınca zorlanacağım herhalde. hem şişik hem ayakta durmak zor, rabbim yardım eder inşallah

Allah yardımcın olsun canım.
herşey yolunda gider, sen merak etme🙂

ayyy yazıyorum yazıyorum gitmiyo yaa slmm sesim geliyomu ay pardon yazım geliyomuuuu

oyy oyy tatlım gelmiş. yazın geliyor🙂

bi bakalim kimler varmis?????
bugün kendimi i$e verdim... bi saatim kaldi paydosa, bi bakim bizimkiler napmis dedim 🙂 eee napiyorsunuz bakalim?

hoşgeldin canım ne yapalım laflıyoruz her zamanki gibi 🙂

ayyy yazıyorum yazıyorum gitmiyo yaa slmm sesim geliyomu ay pardon yazım geliyomuuuu

hoşgeldin canımmmmm ay sen yazıyorsun da gelmiyor muuuu gıcık bağlantı ne olacak 🙂

evet canım, aminnnnn 🙂

iyiyim tatlım sağol, umarım siz de iyisinizdirrrrr 🙂
evet yaaa bende inanamıyorum az kaldı, çabuk geçiyor gibi. inşallah sağlıkla kucağımıza gelir de koklarız bol bol. canım kilosu iyiydi, şimdi daha da büyümüş. hafta hafta değişiyor. kilosunun arttığını tekmelerini güçlendirmesinden anladım 🙂
biz her kontrole gidişte soruyoruz kaç gram olmuş diye, en son 500 gramdı ama aradan 3 hafta geçti. bu pazartesi kontrole gidiyorum. inşallah iyidir bakalım
maşallah ona cnm yaa bende sordum ama küçük demişti daha yanii küçüde atn sanırım 15.haftadan sonra artık biraz daha söylenecek kıvama geliyo gramı hahaha
3 haftada çok büyümüştür eminim yaa yerim onun tekmelerini o minicik ayaklarınıı allahım hepsine sağlık versin cnm

Allah yardımcın olsun canım.
herşey yolunda gider, sen merak etme🙂

oyy oyy tatlım gelmiş. yazın geliyor🙂

hoşbulduk kurabiyem ya sinir oldum benim bağlantı kafayı iki gündür böyle
nasılsın bakim göremedim seni nezamandır özledim fıstık

hoşgeldin canım ne yapalım laflıyoruz her zamanki gibi 🙂

hoşgeldin canımmmmm ay sen yazıyorsun da gelmiyor muuuu gıcık bağlantı ne olacak 🙂

hoşbuldukk canımm ya sorma gülüm sizi gördüm koşa koşa geldim slm veriyom yok yazı ağir açılıyo deli etti beni

nasılsın bakim minik prensesim nasıl

neeeeeyyyyy yokmusun, caktirmamiii....kacamassin benden, gözüm üstünde 🙂

iyiyim canim , sen nasilsin... bende Özledim valla... sizin yüzünüzden laptop alcam eve 🙂

al tabi...
doğum iznine çıkınca napcaz biz sensiz, sen bizsiz🙂

ben de iyiyim canım ne olsun.
sahura kalktığımda regli olduğumu gördüm ve sabah çok üzgündüm.
ama şimdi daha iyiyim ve hatta diğer aya ümidim var🙂

Geri