Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

dur kaçma kız🙂
adamları korkutma🙂))

adamlar alisti benim firarima :D:D
biz deldikkkk 🙂

hos deldinnn 🙂
bak yaaa berranur, carizma, mrs.m hepbirlikte geldiniz ve bu kadar hamişin arasında kaldım.
beni sevindiriyosunuz bulaşacak diye ama bulaştıramadınız hala.
sizi gidiler🙂
haaapsuuuuu simdi kesin bulasmistir cnm 😀

öyle mi? hadi hayırlısı olsun.
geçen hafta da eşim ilk toplantıya gitti ve yarın itibariyle sınavlar varmış...
iyi bir eğitim-öğretim yılı olur inşallah🙂
öğrencilerin seni görünce şaşıracaklar🙂

evetttt 🙂 sanırım eşin lisede, ben ilköğretimdeyim. bizim şimdi seminerler var.
özlemişim okulu, inşallah canım çok teşekkürler.
hem de nasıllllll.... okul kapanırken karnım belli değildi anlamadılar, şimdi görünce şok 🙂

biz deldikkkk 🙂

hoşgeldinizzzzzzzzz

bak yaaa berranur, carizma, mrs.m hepbirlikte geldiniz ve bu kadar hamişin arasında kaldım.
beni sevindiriyosunuz bulaşacak diye ama bulaştıramadınız hala.
sizi gidiler🙂

inşallahhhhhh sen de hamiş ol emi 🙂

adamlar alisti benim firarima :D:D

hos deldinnn 🙂

haaapsuuuuu simdi kesin bulasmistir cnm 😀
hahaha hoşbuyduk cnmmm hemde çokk hoşş ya kıslar yürüyüş artık çok önemli değilmi yani ben evdeyim genelde dün biraz çıktım ilk defa çarşıya ama çok yoruldum sanırım hergün az az kendimi aalıştırmam gerek
zaten kışın dışarı çıkılmaz burası çok soğuk oluyoo🙂

evetttt 🙂 sanırım eşin lisede, ben ilköğretimdeyim. bizim şimdi seminerler var.
özlemişim okulu, inşallah canım çok teşekkürler.
hem de nasıllllll.... okul kapanırken karnım belli değildi anlamadılar, şimdi görünce şok 🙂
inşallahhhhhh sen de hamiş ol emi 🙂

olayım he🙂

evet eşim lisede. adam 12-1 lere kadar yatıyordu. bakalım yarın sabah nasıl kalkacak. gerçi saat kuruyor ama kapatıp yattığından ben arıyorum evden de zor kalkıyor. 🙂
sahura kadar oturursa olacağı o...

ay mrs.m sen ögretmendin dimi, allah yardimcin olsun cnm

evet canım, aminnnnn 🙂

canım nasılsın yaa prensesin doğumuna şaka maka 3 ay kaldı annesi allahım ne kadar güzel yaa koklayacağın günler yaklaşıyo inş koca kız oldu hahaha kilosu falan nasıl cnm buarada kaç aydan sonra ar doktor sölüyo grmını bizimkini kale almamıştı doktor amcası sölemeye tenezzül etmedi minik bnm yaramazım azcık 😀:f040:

iyiyim tatlım sağol, umarım siz de iyisinizdirrrrr 🙂
evet yaaa bende inanamıyorum az kaldı, çabuk geçiyor gibi. inşallah sağlıkla kucağımıza gelir de koklarız bol bol. canım kilosu iyiydi, şimdi daha da büyümüş. hafta hafta değişiyor. kilosunun arttığını tekmelerini güçlendirmesinden anladım 🙂
biz her kontrole gidişte soruyoruz kaç gram olmuş diye, en son 500 gramdı ama aradan 3 hafta geçti. bu pazartesi kontrole gidiyorum. inşallah iyidir bakalım

hahaha hoşbuyduk cnmmm hemde çokk hoşş ya kıslar yürüyüş artık çok önemli değilmi yani ben evdeyim genelde dün biraz çıktım ilk defa çarşıya ama çok yoruldum sanırım hergün az az kendimi aalıştırmam gerek
zaten kışın dışarı çıkılmaz burası çok soğuk oluyoo🙂

yürüyüşü bırak kendini yormadan spor da yapman lazım.
yani öyle diyorlar 😀

Geri