günaydın canım, hoşgeldin.
ne oldu öyle? inşallah miniğinle alakalı bir sorun yoktur
🙁
Oyyy yesin onu teyzesi minik mercimeğide varmış da radyasyondan etkilenirmişşşş..
sormayın çarşamba günü leke geldi doktorumda yurtdışında olduğu için başka bi hastanenin aciline gittim neyse kan testleri fln değerler iyi serum iğne fln o gece kaldım ertesi gün normal muayene için gittim doktor hiç kalkmıycaksın düşük tehliken var sadece özel ihtiyaçların için kalkcaksın fln ama beni çok korkuttu ama değerlerde herhangi bi sorun yok çok güzel artıyo neyse dün kendi doktorum geldi yurtdışından ona gittim muayene etti anlattım olanları ne düşük tehlikesi gayet iyi yerleşmiş hiç düşcek gibi değil senden gelende yerleşme kanaması korkcak bişey yok eski hayatına devam et düşecek bebeği zaten yatsanda tutamazsın ama hiç korkma gayet iyi dedi için nasıl rahatladı anlatamam ayım 13 ünde meiniğimin kalp atışlarını duycaz inşallah ondada bi sorun çıkmaz işte böyle kızlar kötü bi hafta geçirdim ama sonu güzel oldu çok şükür
haydaaa resmen kabus yaşatmışlar sana yaaa.
Allah beterinden korusun canım. sen hamişliğin tadını çıkarmaya bak.
öyle yapiyorum zaten hatta isi abartip masanin üstüne koyuyorum ayaklarimi 😀
insan biraz üzülüyo snra geciyo cok iyi anliyorum seni bende bu hamisligi tatmak icin coook uzun süre bekeldim, rabbim sizede nasip eder insallah en kisa sürede
eh ben de 2 yılı geçti canım. senin mertebene erişmişimdir artık
🙂
şaka bir yana Allah daha çok bekletmez ve meleklerimize kavuşturur inşalalh
🙂
sen de hamişiliğin tadını sonuna kadar çıkar.