Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Ben malum mideden ilaç alıyorum oruç tutamıyorum kaç gündür, o yüzden karnım acıkmaya başladı, gidip biraz bişiler hazırliyim kendime görüşürüz yine bebeklerim ÖPÜYORUM... gelirim yine ama kaybolmayın..

eh ben de regli oldum, acıktım🙂
ama şirkette yemeyi düşünmüyorum. adamlarla birlikte regli tarihimi hesaplamayalım🙂

Günaydinnn 🙂 dünden beri nette sorun vardi dayanamadim sirket adminini aradim foruma giremiyorum dedim, inanmiyorum cok zor durumdasiniz anladim dedi yapti netimi 😀

cnm 4 sene bıttı artık dusunuyoruz dedım🙂)))))))):hayal::hayal::hayal::muz::muz::muz::muz::muz::muz::f040::f040::f040:

hadi hayırlısı olsun. inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine🙂

iyiydir nolsun pek giremiyorum artık eşim izin vermiyo radyasyon fln diye arada işte giriyorum dünde miniğimi gördüm şükürler olsun ama şu bir haftadaır yaşadıklarımı bir ben bilirim

günaydın canım, hoşgeldin.
ne oldu öyle? inşallah miniğinle alakalı bir sorun yoktur🙁

Bende onun icin uye olmustum ama pek muhabbete karisamadim daha,,:cry:neyse yakinda bende sulandirmaya baslarim dimi ama:eferin:

gel canım, gel seni de sulandıralım🙂

iyiydir nolsun pek giremiyorum artık eşim izin vermiyo radyasyon fln diye arada işte giriyorum dünde miniğimi gördüm şükürler olsun ama şu bir haftadaır yaşadıklarımı bir ben bilirim

Oyyy yesin onu teyzesi minik mercimeğide varmış da radyasyondan etkilenirmişşşş..

sapuuuuuuuuuukkkkkkkkkk 🙂

:çitos::çitos::çitos: heheheheeeee

Günaydinnn 🙂 dünden beri nette sorun vardi dayanamadim sirket adminini aradim foruma giremiyorum dedim, inanmiyorum cok zor durumdasiniz anladim dedi yapti netimi 😀

Günaydın, kız carizma ilginç resimler bölümünde bi tavuk koymuşsun suda doğum diye koptum valla akşam.... hahaha

Bende onun icin uye olmustum ama pek muhabbete karisamadim daha,,:cry:neyse yakinda bende sulandirmaya baslarim dimi ama:eferin:

Koy koy suyundanda koy koy hahaha

Geri