Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canımsın tabii ki bizimle neşeleneceksin.biz de seninle neşeleniyoruz.ben de kursa yazılmayı düşünüyorum.bizim sitede ismek var.yazılacam gidebildiğim yere kadar giderim.ekimde açılır aralıkta doğum zor olacak ama deneyecem yine de

evet ya oğluşum da çok hareketli durmak bilmiyor.eteğimi çekiştiriyor ha bire.bi de hareketsiz olduğu zamanlarda bile babası elini karnıma koydumu hemen eline doğru tekme atmaya başlıyor.bazen dudağını koyup konuşuyor eşim onunla.anında dudağa tekme atıp cevaplıyor babasını

sende benim ballı lokmam kaymakl kdayfımsın ayy canın çekmesin kısss

ne güzel birbirimiz neşelendiriyosak kıs bir aylığmn ne kursu anam senin prens izin vermez bence erkek yaa ne işin otur anne evinde der tekmelerde tekmeler
hhahah

kızlar selam hayırlı ramazanlar herkeze izgilim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin başka hamiş varsa okuyamadıgım göremediğim allah hayırlısıyla hepinizin kucagına almayı nasip etsin

bak sen minik prense aklını yiyim ben onun babişide biliyo napsın senin hep yanında babasnı özlüyo kıs bunlar fısır fısr senin dedikodunu yapıyo baba oğul yok yok kız muhabbetiddir kesinn senin oğlan çapkın olcak anam yandın sennn
hahah

kızlar selam hayırlı ramazanlar herkeze izgilim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin başka hamiş varsa okuyamadıgım göremediğim allah hayırlısıyla hepinizin kucagına almayı nasip etsin

hg canim darisi tüm isteyenlerin basina insallahhhhh